Kreativ med børn

Jeg har altid haft en lille svaghed for at tegne mine børns hænder og fødder af og lave det om til små dyr, frugter og blomster. Det er efterhånden blevet til en  hel lille stak og jeg elsker hver og en af dem, nogle af dem har glitter andre har jeg malet med akvarel farver, men fælles for dem alle er at de stopper tiden en smule og jeg kan altid holde et af de små dyr i hånden og tænke tilbage…

Når børnene bliver lidt ældre glæder jeg mig til at de selv kan være med i processen og vi sammen kan kreere fine ting af deres hænder og fødder.

Her er lidt af de små ophæng jeg har lavet gennem tiden, måske nogle kan inspireres til at lave noget lignende sammen med børnene her i pinsen ?

Jeg har lovet en skabelon til svanen som er det sidste skud i min lille samling, den kan hentes og printes her

5 comments

  1. Hvor er de skønne. :o)
    Jeg har også lavet mange sjove ting med fod og håndaftryk i min tid som småbørns pædagog, men dine er anderledes og rigtig søde. Dem vil jeg have i tankerne, når jeg skal lave aftryk med barnebarnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *