En kaninrygsæk er flyttet ind

Silke er begyndt i dagpleje og det kræver jo en taske, så da jeg så at dygtige Clara hagen solgte et mønster til en kaninrygsæk i sin hyggelige lille webshop købte jeg det straks, den helt perfekte taske til min guldklump.Mønstret er okay let at gå til, der er mønster man skal printe, og en fin men præcis beskrivelse af fremgangsmåden. Jeg vil sige tasken er forholdvis let at sy, men ikke et begynder projekt, man skal vide hvad der er ret vrang og kunne de mest basiske syteknikker.
Så for mig der begyndte at sy for ganske nylig kom jeg lidt på en prøve men det lykkedes uden de helt store problemer og jeg er så glad for tasken… jeg har faktisk lyst til at sy en mere.. måske en lille bjørnerygsæk til Rasmus ?! – Det må blive et weekend projekt !

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *