Bordkort

Bordkortene valgte jeg at lave simple, ikke mindst pga. tidsmanglen, faktisk blev de lavet  aftenen før,  Jeg beholdte fuglene som nok har været “temaet” hele vejen igennem, se bare invitationerne. Mændende fik Turkise/blå fugle og kvinderne lyserøde, og på bagsiden var baby fuglen, og et citat om bryllup og kærlighed sagt af børn, som jeg fandt rundt omkring på nettet, jeg har samlet nogle af dem her

3 comments

 1. Natascha says:

  Hej Heidi.
  Hvor er du bare mega kreativ og det er en genial ide.
  Jeg er lige blevet færdig uddannet pædagogisk assistent og skal holde fest til sommer, og derfor så vil jeg gerne gøre noget ud af det.
  Jeg har ikke længere det prof programmer man kan lave dem i.

  Er der mulighed for man kan få en kopi fra dig af eller noget?

  Venlig hilsen
  Natascha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *