Jeg flytter.. – Tilbageblik

… eller min blog flytter.. Jeg har valgt at flytte bloggen for at gøre min hverdag lidt lettere, slut med tekniske problemer jeg selv skal løse og slut med en blog platform der halvdelen at tiden ikke vil som jeg.

Jeg er blevet tilbudt at flytte over til Bloggers delight, og har vendt og drejet det i mit hoved længe og kan nu se flere fordele end ulemper og har derfor valgt at sige ja. Der er simpelthen for meget for mig at nå, og på denne måde har jeg mere tid til til alt det sjove og kreative ! Jeg vil selvfølgelig forblive den samme og det samme vil bloggen, og hverken indhold eller design vil ændre sig, måske finpudses lidt, men ikke ændres..

Der burde ikke være de store problemer med flytningen, så jeg håber vi ses på den anden side !

Her inden flytningen blev jeg lidt sentimental og tog en lille tur ned a memory lane.. Tænk at Rasmus der nu er 2,5 år og nu kan så meget, kun var 5 måneder da jeg begyndte at blogge, dog var det først for omkring 7 måneder siden at jeg sådan for alvor begyndte at gøre det til en del af min hverdag, og jeg er slet ikke i tvivl om hvor meget jeg holder af min blog, og hvor hyggeligt det er at kigge tilbage, og se hvor store børnene er blevet og alle de kreative projekter jeg har lavet.. store som små..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *