Invitation til fødselsdag – DIY – Skabelon

Om fjorten dage fylder vores lille Silke 1 år. Det er en stor dag og kræver selvfølgelig en fest… og en fest kræver selvfølgelig en fin invitation, jeg synes selv det er så hyggelig at modtage rigtige invitationer, og samtidig synes jeg at det er vigtigt at alt kommunikation ikke bliver til hurtige telefon opkald og facebook beskeder, og da især til særlige begivenheder hvor man kan finde en undskyldning for at lave noget fint.. Men nu elsker jeg jo også at lave invitationer, tænk hvis man kunne lave det hver dag, så ville jeg være meget meget lykkelig..

vandmelon_denkreativesky_DIY_6

Temaet til Silkes fødselsdag bliver frugt tema, og jeg har derfor lavet de sødeste vandmelon invitationer .. jeg har allerede et ton af ideer til resten af frugt temaet.. i kan godt høre jeg glæder mig ret meget til at forberede festen ikke 😉

vandmelon_denkreativesky_DIY_3

vandmelon_denkreativesky_DIY_5

vandmelon_denkreativesky_DIY_1

Print Vandmelon invitationer

Jeg har sat invitationerne op som direkte print skabeloner, så kan i frit printe dem..

Der er 3 varianter, en med lukkede øjne, en med åbne øje, og en uden ansigt, så man evt selv kan give vandmelonen sit eget udtryk.
Jeg har også lavet en fil med skabelon til bagside, når du har printet forsiden, vender du bare papiret og sætter det i printeren igen så er der print på begge sider, det er lidt forskelligt fra printer til printer hvordan man skal vende papiret, så det er bare med at prøve sig frem..

Hvis man har lyst kan man også klippe efter “bide mærket i vandmelonen” det giver et sjovt lille twist også når man folder invitationen ud.

med lukkede øjne her
med åbne øjne her
Uden ansigt her

Og bagside her

vandmelon_denkreativesky_DIY_4

vandmelon_denkreativesky

7 comments

 1. Pia says:

  Hvor er de bare fine :) Jeg er også allerede gået i tænkeboks med invitationer til min søns 4 års fødselsdag i september, for det er nu sjovere med rigtige invitationer :)

  • Heidi Korsgaard says:

   Hej Pia :) det er nemlig så hyggeligt med rigtige invitationer ! Jeg håber du finder på noget fint til din snart 4 årige dreng ! :)

 2. Susanne says:

  Må invitationen udleveres i forbindelse med en fest for før skolebørn i børnehaven?- Du skriver den ikke må omfordeles :)

  • heidikorsgaard says:

   Hej Susanne selvfølgelig må de det ! det eneste jeg mener med det er, at jeg ikke vil have andre hjemmesider deler printet på deres side :)

 3. Heidi says:

  Hejsa,
  sikke en skøn idé! Vores datter fylder 1 år snart og jeg tror, at vi bruger d´denne skabelon til invitationerne! Men jeg kan slet ikke lure, hvordan du tilføjer tekst? Jeg synes ikke at dokumentet tillader redigering?
  Mvh Heidi

 4. sarah says:

  jeg er 12 år gammel og skal holde pyamasparty da jeg fylder 13, så jeg har givet mine veninder de her kawaii vandmelon invitationer og de elsker dem bare!

  • heidikorsgaard says:

   Sikke en god ide Sarah jeg håber dine veninder blev glade for invitationerne, og i havde en hyggelig aften :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *