Hverdagsglimt

Sikke en uge det har været indtil videre og det er kun onsdag ! En ting jeg savner fra før vi fik børn er det med at man kan ligge sig under sin dyne når man er syg, og bare blive liggende indtil man er rask, !.. men med 2 små er der bare ikke noget der hedder dyne og alting foresætter  med 120 km i timen ligegyldig om du vil eller ej.. jeg har fået raget en gang influenza til mig, og når jeg er syg er jeg altså syg, jeg slubre te i mig i stride strømme, spiser halspastiller som om det var slik, og gør i det hele taget alt for at blive rask, for come on ! jeg har da ikke tid til at være syg.. men som sagt foresætter livet i sine vante rammer når man er mor.. snue eller ej.. her lidt billeder fra ugen der er gået, der indtil nu udover de daglige ting der nu engang skal gøres også har budt på en tur til havet, blomster rov, ligge blomster til pres, og en hurtig lille snack til Silkes dagpleje fødselsdag, de har sådan en fin tradition i hendes dagpleje, hvor alle forældre kommer med en lille ting til kaffen.. hyggeligt og uformelt..

blomster_pres_4

Havet_1

blomster_pres_2

blomster_pres_3

Havet_2

Havet_3

Silke_et_aar_1

Silke_et_aar_2

Silke_et_aar_4

blomster_pres_4

.. og nu vil jeg ligge mig under dynen, for jeg skal blive rask, på fredag har min mand nemlig taget fri fra arbejde så vi kan få den hyggeligste dag sammen i Haunstrup dyrepark, vi vil tage Rasmus med, så han rigtig kan få opmærksomhed, det er ikke altid let at dele alt opmærksomheden når man er storebror til en snart 1 årig og man kun selv er 2..

2 comments

    • Heidi Korsgaard says:

      Hej Sandra ! jeg mener den er fra noa noa, men nogle sæsoner gammel, den er arvet efter en venindes datter :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *