Silke 1 år

Så kom dagen ! Vores lille store pige  er i dag blevet 1 år. Sikke et år det har været ! op og nedture men status er at det har været et dejligt dejligt år og jeg er så lykkelig for at Silke har valgt at bo lige her hos os, hun passer helt perfekt ind !

bordet

I dag har egentlig bare været en ganske almindelig dag , Min mand har været på arbejde, Silke og Rasmus har været i dagpleje og jeg har været til 2 møder.. Efter vi alle var samlet herhjemme hyggede vi med fødselsdagsboller og jordbær med mælk, jeg havde pyntet lidt op med fødselsdagsvimpler i vinduet og bordet havde jeg pyntet med små billeder af Silke med festhatte og så selvfølgelig en lille gang konfetti, det må man aldrig glemme..

Det er nogle rimelig travle dage, vi skal nemlig både holde fødselsdagsfest både lørdag og søndag, så planlægningen er i fuld gang, og vi glæder os til at byde hele vores familie velkommen, jeg glæder mig dog også til at der kommer ro på igen så jeg kan finde tid til at sætte mig i ro og sy Silkes hjemmelavede gave færdig. jeg synes nemlig selv den bliver rigtig fin, men mere om den når den engang er færdig – heldigvis går en 1 årig ikke så meget op i hvilken dag der er ens fødselsdag, eller gaver for den sags skyld..

Her lidt billeder fra dagen i dag og af lille bitte baby Silke, som bliver alt for hurtigt stor.

silke_2

silke

kjole

gaver

silke_baby_3

silke_baby_1

silke_baby_2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *