1 års sommer fødselsdag

I weekenden fik vi holdt Silkes første fødselsdag for nærmeste familie og venner..
25 mennesker lige midt i vores stue, vejret var skønt så folk løb ind og ud i haven som de havde lyst til og det virkede som alle havde en dejlig dag. Det er første gang jeg selv har stået for alt, både invitationer, planlægning, mad og pynt, og jeg har lært så meget ved det ! jeg kom dog lidt i tidsnød fordi jeg troede jeg kunne nå alt på selve dagen, både rengøring, mad og pynt, meeen til en anden gang ved jeg at rengøring og pynt og det mad der kan, skal laves dagene i forvejen..

silke_et_aar_1_fødselsdag

silke_et_aar_1_fødselsdag_9

silke_et_aar_1_fødselsdag_4

silke_et_aar_1_fødselsdag_3

silke_et_aar_1_fødselsdag_5

silke_et_aar_1_fødselsdag_10

Det der blev skåret fra da jeg kom i tidsnød var alt det frugt pynt jeg ville have lavet, jeg kom dog på en nødsløsning hvor jeg printede lidt mindre udgaver af vandmelon invitationerne (som du kan finde i indlægget her) jeg klippede dem ud og lagde dem på bordet omgivet af en masse konfetti, jeg plukkede nogle mark blomster, og så havde jeg i forvejen købt nogle jordbær krus der lige satte prikken over i’et med alt det røde der pludselig gik igen i æbleguirlanden, fødselsdagsranken, flagene og valmuerne.. og pyt med alt det andet pynt jeg ville have lavet, når alt kommer til alt, er det hvis kun mig der går op i den slags, men det er jo også fordi jeg normalt elsker at lave det, men denne gang måtte jeg bare indse at jeg ikke kunne nå det uden at blive stresset, og jeg nægter altså at stå i sved og tårer pga pynt !

Nu er jeg bestemt ikke nogen husmor i et køkken, så jeg valgte at diske op med noget mad som jeg vidste der var realistisk for mig at lave. Gæsterne kom kl. 15 og fik serveret hjemmebagte fødselsdagsboller med pålæg til, frugtspyd, is (med tilbehør) og så havde jeg bagt en jordbærkage som jeg havde fundet opskriften på, på pernilles blog mormedmegetmere (som bestemt er værd at følge) og den blev så lækker, der var ikke en krumme tilbage og jeg fik så mange komplimenter for den ! det er bestemt ikke sidste gang jeg får bagt den..

Dagen forløb som den skulle, alle var glade og i sommerstemning, begge børn fik gode gaver, og nu føler jeg mig meget mere sikker i at skulle holde flere børnefødselsdage i fremtiden, jeg har trodsalt en del tilbage, men jeg er helt klar :)

silke_et_aar_1_fødselsdag_7

6 comments

 1. Line says:

  Hej Heidi

  Jeg er først faldet over dit gennemfine univers for et par dage siden og tror jeg har været hele siden rundt. Dejlig kreativ og fortryllende blog og inspirationskilde. Kan du huske, hvor du har købt skeer og isbægere? Vi planlægger at holde barnedåb til sommer og ville gerne lave en god ta-selv-isbar, og synes det er en sød ide med de fine bægere til is.

  • heidikorsgaard says:

   Hej Line. Tusind tak for de søde ord ! – Både skeer og bægre er købt i tigeren. Jeg ved dog ikke om det var en sæson vare, men måske de har noget lignende ?

   Kan lige tilføje at vores mini ta-selv-isbar var en stor succes – vi gentager den helt sikkert til sommer igen.

 2. Melanie says:

  Hej Heidi!

  Hvor ser det bare hyggeligt og sommerligt ud! Jeg kan se at det er et stykke tid siden i holdte fødselsdagen, men kan du huske hvilken is det er? – De ser virkelig lækre ud!

  På forhånd tak!
  God sommer

  Vh Melanie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *