Kaniner i lange baner

Jeg nyder at lave hjemmelavede gaver til mine børn, det seneste jeg har fået lavet er en kaninputtekasse fyldt med små ris-pose kaniner til Silkes 1 årige fødselsdagsgave, gaven er færdig og afleveret og de er et stort hit herhjemme og Rasmus jubler “Niiner” hver gang han finder en kanin som i den seneste uges tid har lagt overalt herhjemme..

IMG_7535

10

KANINPUTTEKASSE_3

KANINPUTTEKASSE_6
Opdatering: Du kan se Mønstret oversat til tysk her men der var bare så mange fejl ved mønstret fx at ørene skal syes sammen til sidst og så får et nærmest “firkantet” look, det holdte mine øjne slet ikke til så jeg lavede om i mønstret, men det blev så stadig noget bøvl med elastikken i toppen, så nu har jeg  lavet et helt nyt mønster, som har et helt andet udgangspunkt end det første og lavet DIY og billeder hertil. Læs mere i dette indlæg.

 

8 comments

 1. Helena says:

  Der er skam helt forståeligt Heidi, som jeg også skrev i går på IG så nyder jeg at følge dig både herinde og på IG.

 2. Tanja says:

  Ejjj Heidi hvor jeg glæder mig til at købe det mønster. Jeg er blevet så vild med dine fine projekter, at de små kaniner må blive mit begynder-sy-projekt :) Hjemmelavede ting til de små får bare en helt særlig betydning!

 3. Jane Have says:

  Kan jeg købe mønster til dine små søde riskrammekaniner og til kasen til dem ? Sælger du stof til dem også ? Pris ? Mit 10 årige barnebarn og jeg skal i gang med dette projekt sammen til hendes nye lillebror Kh Jane

 4. Jane says:

  Kan jeg købe mønster (og gerne stof hvis du også sælger det) til riskaninerne – har spurgt i aftes men er usikker på om du har fået beskeden .
  Projekt mig og mit 10 årige barnebarn skal igang med at lave sammen til hendes lillebror . Håber du stadig sælger . Kh Jane

 5. Susan Dalgas says:

  Hejsa. De er så fine de risposer :-) og kaninputtekassen er da alt for sød – kan man stadig købe opskrifterne og i så fald hvordan? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *