Riskaniner + kaninputtepose mønster og syvejledning /DIY

kaniner_17

Så er mønstre og syvejledninger/DIY på de små Riskaniner og den tilhørende Kaninputtepose klar til at blive solgt og sendt ud, og blive syet i massevis ! Jeg har brugt hele ugen på at udvikle et nyt mønster til kaninputteposen, taget step by step billeder af både riskaninerne og kaninputteposen, skrevet syvejledning og sat det hele op i en printklar PDF format .. Og nu er det klar !  –
Både posen og kaninerne er så lette at sy at alle kan være med også nybegyndere, og med de tilhørende Billeder og DIY er det lige til at gå til.

De er så søde de små Riskaniner, og de er et meget større hit herhjemme end jeg havde håbet på, og samtidlig får børnene udviklet deres motorik. De små riskaniner bliver stablet, balanceret med på hovedet i hånden og på foden de bliver kastet med og så er vi i fuld gang med at lære Rasmus at gribe, de bliver sat i mønstre efter farve og bliver sat på rad og række i vindues karmene og sidst men ikke mindst skal de jo puttes i kaninputteposen hvor de alle sammen bor.

Jeg har lidt på fornemmelsen jeg kommer til at sy mange riskaniner i tidens løb for både Silke 1 år, Rasmus 2,5 år og deres legekammerat Penny snart 4 år, er vilde med kaninerne.

Mønstrene til Riskaninerne og Kaninputteposen koster tilsammen 60 kr, men kan også købes hver for sig til 40 kr stykket.

De kan indtil videre kun købes igennem mig, ved at sende mig en mail (heidikorsgaard@hotmail.com) eller sms (26500896) Husk at skrive om du ønsker begge mønstre eller kun et af dem og husk også at skrive din mail adresse.
Betaling foregår via mobilpay til 26500896

Når betalingen er fuldført sender jeg et link til PDF filerne hvor de dirkete kan downloades til din computer.

Her lidt billeder af Kaninputteposerne og de små rispose kaniner

kaniner_19

kaniner_21

kaniner_7

kaniner_6

kaniner_20kaniner_12

kaniner_14

kaniner_16

13 comments

 1. Helle says:

  Hej.
  Jeg følger dig på Instagram og er smask forælsket i din fine kanin puttekasse❤️ Kan man på nogen måde være så heldig at man kan købe sig til sån et sæt til min lille Nora som jeg gerne ville give sån en. ?? ( skal nok lade være at fortælle det til andre,)

  • Heidi Korsgaard says:

   Hej Helle :) Pt- laver jeg desværre ikke på bestilling, men skal nok sige hvis der kommer nogle kaniner til salg :) – Knus

  • Heidi Korsgaard says:

   Hej :) Pt- laver jeg desværre ikke på bestilling, men skal nok sige hvis der kommer nogle kaniner til salg :)

 2. Ingrid says:

  Heisann. Er det mulig å kjøpe kaniner og pose ferdig laget? Jeg er veldig Int i å kjøpe til min lille jente.

 3. Sanne says:

  Sikke en sød ide – syr du dem i hånden eller på maskine..? Arbejder på en SFO, hvor vi primært syr i hånden og tænkte sådan nogle kaniner lige ville være noget for de 6-8-årige :)

 4. Pingback: Dukkehus Tasken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *