Cirkus summarum – Bamse skabelon

Jeg er blevet spurgt til en skabelon til bamse fra Cirkus summarum plakaten, jeg har fået tegnet bamse op, scannet ind og har tilføjet de ekstra skabeloner til Indlægget Lav din egen cirkus plakat, som du finder lige her – Jeg har også tilføjet, Bruno, Hr skæg-skæg. Onkel reje hat og Cirkus forhænget fra Plakaten !

God klippe-klistre lyst 😉 – Og jeg må altså lige sige at jeg simpelthen bliver så glad for at se alt det der begynder at pible frem under hashtagget #denkreativesky på instagram jeg er så glad for at i kan bruge mine skabeloner og mønstre ! og deler dem, så jeg kan se det – Tak for det !

Cirkus Summarum plakaten er lavet i samarbejde med cirkussummarum.dk hvor der hver måned kommer nye ideer i legekassen, så man kan lege cirkus året rundt !
Laver du nogle af projekterne, må du meget gerne dele med #cirkussummarum, #cirkusheleåret og #detersjovtnåralleermed.

Bamse_udklip

cirkus_summarum_plakat_i_ramme_2

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *