Materiale-Mandag – Glimmerpapir

Et af de spørgsmål jeg oftest har fået er hvor jeg køber glimmerpapir !

Jeg har altid kun købt glimmerpapir i søstrene grene og så har jeg købt små pakker med nogle glimmerark (ca. 10*10 cm) i Tiger, i pakken var der 5 ark i hver deres farver, og så kunne det klistre på bagsiden, i Tiger havde de sidste og forrige jul også Guld glimmer gavepapir, en stor rulle, som jeg stadig har masser af tilbage, Men problemet med Søstrene grene og Tiger er at de ofte skifter ud i deres varesortiment, og det er derfor lidt af et sats at tro at de har lige præcis glimmerpapir i deres sortiment når man står og har brug for det..

Så jeg har googlet og googlet og googlet, og fundet frem til en lille netshop der hedder Hobbygaarden-kaas de har glimmer.. ikke papir.. men karton.. I min verden er karton endnu bedre til de fleste ting end papir så det er ret godt ! Et A4 stykke glimmer karton koster 5 kr pr ark. Hvis jeg sammenligner prisen med Søstrene grene hvor 2 stykker tyndt glimmerpapir koster (til hvad jeg husker) ca 7 kr  og pakken med de 5 ark der måler 10*10 cm i Tigeren koster 20 kr. Synes jeg faktisk prisen er ganske fornuftig, især taget i betragtning af at det samtidlig er karton kvalitet !

Glimmer karton fra Hobbygaarden findes i farverne:  guld, pink, rød, lilla, blå, turkis, lysgrøn, grøn og sort – Jeg håber de måske får det i hvid og sølv også ! – se glimmer papiret her

Jeg har gået igennem mine DIY’s her på bloggen, og fundet nogle projekter hvor jeg har brugt glimmerpapir, måske der er noget du har lyst til at lave ?

Drømmefanger-til-børneværelset-DIY0Drømmefanger – Find DIY og skabeloner til at klippeklistre din egen drømmefangeren her

Vindmølle-DIY-11Dekorative små vindmøller – Find DIY her

DIY-Frost-diadem-og-tryllestav-Skabelon01Frost krone og tryllestav – Find DIY og skabeloner i indlægget her

Kreativ-med-børn01Søde figure lavet ud af børns hænder og fødder – Se indlægget her

cirkus_summarum_plakat_i_ramme_2Cirkus Summarum Plakat – Find skabeloner og DIY her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *