Blogprisen 2015

Jeg har været så heldig at blive nomineret til Blogprisen 2015 i kategorien “Håndværk og Kreativitet” – Jeg er simpelthen så glad ! – Det er nogle ret dygtige bloggere jeg er blevet sat op sammen med i kategorien…. men jeg har selvfølgelig stemt på mig selv ! :) – og min veninde har stemt og min mand, siger de også har stemt på min blog ! – så indtil videre ved jeg altså at jeg har 3 stemmer !! :) …Spøg til side jeg er virkelig virkelig oppe og køre over at Aros Business Academy der står bag bloggerprisen 2015 er kommet forbi min side og tænkt.. hende her “denkreativesky” skal vi da have med i konkurrencen om blogprisen 2015… det er da sejt !

– Man kan afgive sin stemme inden for kategorien “håndværk og kreativitet” lige her

blogprisen2015

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *