Halloween – Skabeloner

 

halloween_DIY_4

Halloween er ikke en tradition vi har taget særlig meget til os herhjemme jeg synes det er hyggeligt med et græskar på trappen og en lille smule pynt, men så heller ikke ret meget mere end det, ærligt må jeg indrømme at alt det sort / Orange pynt der er kommet snigende rundt omkring irritere mine øjne ret meget – Måske også fordi jeg simpelthen bare ikke bryder mig særlig meget om farven orange, så kunne man selvfølgelig holde det hele i Sort / Hvid og lave det helt simpelt, min veninde har bla. lavet de fineste små flagermus og hængt dem op i deres vinduer det er så fint og enkelt, hverken for meget eller for lidt. I år har jeg holdt mig til et par halloween guirlander i samme stil som fastelavns guirlanderne jeg lavede, kattene har jeg bare skiftet ud med flagermus og spøgelser, jeg har scannet dem ind så i også kan få glæde af dem hvis i har lyst til at klippe klistre lidt halloween.

– Spøgelser og flagermus kan ses og printes her
– Fastelavns skabelonerne jeg også har brugt figure fra kan ses og printes i indlægget her

Jeg har valgt at bruge glimmerpapir til.. ja det hele faktisk ! jeg fandt sort og hvidt glimmerpapir i søstrene grene for en uges tid siden, og jeg er vild med det ! jeg har foldet et ark på midten og lagt et stykke dobbeltklæbende ark i midten så det glimtre på begge sider, det giver en ret fin effekt når guirlanden hænger i vinduet og der er et par lys tændt i vindueskarmen, guirlanden snurre rundt og glimmeret glimter så fint !

halloween_DIY_1

halloween_DIY_3

I kan se flere Halloween ideer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *