Dukkehus Tasken

dukke_legehus_3

I weekenden var vi til 4 års fødselsdagsfest hos den sødeste og dejligste pige, som lige nu elsker prinsesser, og alt hvad der høre til ! Som jeg plejer fik jeg denne gang også bikset en hjemmelavet gave sammen. Jeg nyder virkelig hele processen i at lave hjemmelavede gaver, det er så hyggeligt, lige fra at få ideen man synes der passer perfekt til personen til at udvikle, designe og sy, også er det selvfølgelig rigtig dejligt at give en gave man selv har lagt så meget energi i ! Den blev givet i går, og faldt i virkelig god jord hos modtager !

Dukkehuset er udformet så det også fungere som en lille taske, den er ikke særlig stor og passer perfekt til en lille skulder, hvad man ikke kan se på billederne jeg fik taget er der er en lomme bag på tasken hvor man lige kan have alle de vigtigste ting i, måske en lille pung eller sine farveblyanter. Når man knapper huset op er der en lille lomme hvor dukken kan puttes i og på den modsatte side en lomme der er formet som en kommode til alle dukkens kjoler, en lille to-go dukkehus så dukken altid kan komme med.

dukke_legehus_5

dukke_legehus_4

dukke_legehus_insta

Jeg så egentlig ideen på pinterest, dog var det som en hel slags bog hvor der også var køkken bad osv i, jeg synes det lige blev rodet nok og valgte at cutte funktionerne ned til putning og at kunne skifte tøj, Jeg har selv lavet mønstret til dukkehuset, det tog ret lang tid, lige at regne den ud så det hele fungere og så sødt ud på samme tid, tilgengæld tog den ikke ret lang tid at sy, Lørdag aften havde jeg kun syet ydersiden af huset, og manglede både indersiden, at sy tasken sammen, lave mønster til dukken, sy dukken og kjolen, men jeg nåede det.. godt nok lige på et hængnende hår, som i VIRKELIG på et hængende hår, billederne her er taget mens jeg var ved at tage jakke og sko på lige inden vi skulle afsted til fødselsdagen og indpakningen foregik nærmest i baggangen, men jeg nåede det.. heldigvis, for modtager blev virkelig glad for gaven..

dukke_legehus_8

De næste gaver jeg skal lave er til jul  jeg har en eller anden drøm om både at finde noget jeg kan lave til min snart 1½ årig pige min snart 3 årige søn og til vores venners pige her på 4 år, og så har min dreng også 3 års fødselsdag d. 28 december. så masser af gaver den kommende tid. Hvis i har nogle ideer til overstående aldre så byd endelig ind :) Jeg kan lige tilføje at min søn er ret glad for at bygge lige for tiden, både Brio og Dublo er et stort hit. Hans lillesøster er ret glad for at ødelægge hvad storebror bygger,  også er hun ret glad for sine riskaniner jeg syede til hende i fødselsdagsgave, det er storebror også. Vores venners 4 årig piger er glad for prinsesser, smykker og alt hvad der høre til ! Byd endelig ind hvis i har nogle ideer til hvad jeg kunne lave.

9 comments

 1. Mia says:

  Bloggen A Beautiful Mess har vist næsten lige lavet en how-to på de fineste havfrue -dukker.. måske kunne det være en idé?

  Og hvor er den altså lækker, din taske her.

  • Heidi Korsgaard says:

   Hvor er du søf, Bettina, jeg åbner snart en webshop, jeg ved dog ikke om huset her kommer til salg, jeg overvejer at lave den som købe-mønster ligesom jeg har til riskaninerne og kaninputteposen.

 2. Maria jacobsen says:

  Uh ville elske en lille webshop med dine mega fine hjemme sysler!! min pige på 2,5 ville også synes godt om sådan en taske

 3. Maria says:

  Hvor er den blevet fin. Er vild med hvor enkelte dine ting er men samtidig ekstremt effektfulde. Jeg har lavet et lignende hus til min datter, dog ikke som taske, men med badekar og en stue samt soveværelse og en kommode og min dukke har jeg lavet som en udklædningsdukke bare ud af filt.

 4. Sine says:

  Hvor er den bare skøn. Hvis du beslutter dig for at sælge mønstret, så køber jeg det gerne. Det vil være den perfekte julegave til min datter på 2 år :-)

 5. kathrine says:

  Hvor er det altså bare en fin idé. Hvad med et hjemmesyet dukketeater. Jeg overvejer at lave et som kan hænge i døren, hvis du har god inspiration til det, så glæder jeg mig til at følge med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *