Cirkus Summarum

Forige tirsdag var jeg til møde hos muskelsvindsfonden som sammen med DR bigband står sammen om Cirkus summarum. I Cirkus summarum er alting en smule anderledes her er det nemlig DR’s børne tv figure der står i manegen og DR bigband der levere musikken, en fantastisk kombination for børn og barnlige sjæle. Jeg og 5 andre bloggere LeizyB, The Vintage Hausfrau, Blaamejsen, LabDecor og Mor med mere vil over det næste år lave kreative Diy’s med temaet ” En dags cirkus er lig med et helt års leg” – Hvis du ikke kender nogle af de andre bloggere er de  klart en anbefaling værd, søde og dygtige damer, med hver deres stil.

Til mødet fik vi fortalt alle vores ideer, fik planlagt hvornår de skal komme på året, hvem der laver hvad og vi fik også hygget os en hel del, der er bare rigtig mange fine ting blandt, og jeg glæder mig så meget til at se resultatet ! Der vil komme et par DIY’s om måneden og de vil kunne ses både på hver vores blog og på Cirkus Summarum s hjemmeside under menuen “Legekassen” Som i kan se er den første DIY allerede udgivet, det er dygtige Kristina der blogger på Labdecor der har dekoreret fine påskeæg med cirkus som et twist..

Forhåbentlig er der en masse børn derude der vil få glæde af det vi får skabt, der kommer lidt i alle sværhedsgrader, noget hvor børnene selv kan være med og andet hvor mor eller far skal lave og efterfølgende er der til mange timers leg for hele familien.

Det er bare et rigtig spændende projekt, lige fra jeg fik spørgsmålet om jeg ville være med er der kørt cirkus musik, røde hvide striber, dansende aber og 1000 vis af andre ting igennem mit hoved.
Jeg er allerede så småt i gang med min første DIY, jeg klipper, klistre og jeg håber der kommer et godt resultat ud af det..

Jeg håber i har lyst til at følge med i projektet !

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *