Stempler – DIY

Jeg har fået lavet lidt stempler, det er rigtig let og tænkte jeg lige vil dele det her på bloggen. Det eneste jeg har brugt er et stykke viskelæder og en skalpel, begge ting har jeg købt i søstrene grene.

Først har jeg tegnet motivet op på viskelæderet jeg synes at det er lettest at tegne alt det der senere skal kunne stemples. nu er det bare at skære alt det overskydende viskelæder fra man skal sørge for at komme langt nok ned i viskelæderet til at det ikke trykkes ned i en stempelpude, jeg synes at det er lettest at skære skråt væk fra de streger jeg har sat på viskelæderet også skære ud af. til sidst har jeg skåret helt igennem viskelæderet hele vejen rundt om motivet for at udgå at der kommer hjørner ned i stempelpuden.

gækkebrev_stempel
origamibåd_stempel
Stemplet der ligner en foldet båd er jeg særlig glad for og jeg tror jeg vil bruge den til tryk på børnetøj med stof farve.Hvis man har nogle søde viskelæder i forskellige former kan de let bruges, skær fx bare øjnene ud fra en kat, eller streger i et viskelæder der forestiller en ananas.

viskelæderiformer_stempler

..og nu må i have mig undskyldt jeg har hvis haft en besøgende der er kommet til at træde i stempelpuden, jeg må hellere finde den lille gule så jeg undgår flere uheld med mine nyklippede gækkebreve 😉

Du kan følge Den Kreative Sky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *