Kalenderlys 2015

Hele sidste uge havde jeg rygende travlt derfor fik jeg også først gjort december klar i går. altså d. 1 december. Jeg fik sat nissedør op, lavet små kranse hist og pist og selvfølgelig fik jeg lavet dette års kalenderlys.
Jeg må indrømme jeg er blevet rigtig glad for den, og min dreng var også i den 7. himmel da han kom hjem fra børnehave, han var ret betaget af skoven og alle dyrene ! ideen til Nisselandskabet uden nisser fik jeg hos Jullia der har  thevintagehausfrau hun laver de mest fantastiske juledekorationer. Jeg har brugt schleich dyr, mos, ler, kunstig sne, glimmer,små juletræer (købt i søstrene grene) en lille svamp og et lyshus. Jeg har lavet dekorationen på en stor rund bakke jeg havde liggende, dækket bakken af med poser, og så ellers bare bygget lidt niveauer op af leeret. Søen har jeg lavet ved at bruge et ark karton med sølv metallic effekt, drysset glimmer på og bundet et par lag madfolie  omkring. Herefter har jeg dækket hele bakken med mos sat et kalenderlys godt ned i mos og ler og sat træer og dyr fast med lidt ståltråd, til slut dryssede jeg lidt kunstig sne og glimmer udover.

kalenderlys_2_denkreativesky

kalenderlys_3_denkreativesky

kalenderlys_materialer_denkreativesky

kalenderlys_materialer_1_denkreativesky

kalenderlys_denkreativesky

kalenderlys_4_denkreativesky

kalenderlys_8_denkreativesky

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *