Nissen har besøg af Cirkus summarum

Jeg har lavet en lille Jule DIY til cirkus summarum, en cirkus sne rystekugle, jeg har sat den foran nissedøren. Jeg synes det er ret sjovt, især hvis man har lidt ældre børn og var i cirkus i sommers, mon ikke børnene vil drømme sig lidt tilbage ?

I kan se DIY på cirkus rystekuglen på cirkus summarums hjemmeside lige her

cirkus_summarum_jul_1

cirkus_summarum_jul_2

cirkus_summarum_jul_3

cirkus_summarum_jul_5

jul_Cirkussummarum_diy_9

cirkus_summarum_jul_8

3 comments

 1. Meget sødt med din cirkus jul :-) Altid hyggeligt at følge din kreativitet :-)
  Og musen får en kæmpe julestok at guffe i år :-)

  Glædelig 2.advent og du er velkommen forbi, jeg ligger en glaskunst giveaway op snart :-)
  Maria

 2. Bolette Lander says:

  Kære kreativesky, du er for vild! Jeg er vildt imponeret og inspireret! Et spørgsmål er dukket op ift. et billede. Hvordan har du lavet julerystekuglerne? Jeg forsøgte mig også med dem sidste jul, men glimmeret klumpede og det blev i det hele taget lidt noget hø – så har du nogle gode tips evt. materialeliste? Mange hilsner en fan, mor til to boys og underviser (bl.a. ;)) Bolette Lander

  • heidikorsgaard says:

   Hej Bolette, tusind tak for dine søde søde ord ! jeg har egentlig bare brugt almindelig glimmer og jeg oplevede ikke det klumpede, vandet har jeg blandet med et par dråber glycerin :) – Håber det lykkedes næste jul :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *