Jule Klippe skabeloner

jULEKSBAELONER_DENKREATIVESKY_2

Det er efterhånden blevet en lille tradition her på DenKreativeSky med et skabelon ark når højtiderne står for døren, og Julen må man jo endelig ikke glemme, også selv om jeg må indrømme jeg faktisk stadig ikke helt har forstået det allerede er jul, også selvom kalenderen siger d. 12 december. Det er som om de sidste måneder bare er fløjet afsted og mit hoved har det som om vi stadig er i September måned… hvor  Oktober og November er blevet af, det aner jeg simpelthen ikke, men sådan er det vel nogle gange, især når man har små børn, nogle gange går det hele bare så stærkt, at man helt misser at tiden går. Men om jeg er klar eller ej, julen er her og vi har da også fået pyntet en smule op til jul.. snefnug i vinduerne, Vi har fået juletræ, kalenderlys og adventskrans, og der er da gså gemt en nisse hist og pist, så altså julen er her, og om bare 12 dage er det Juleaften, vildt ! – Billeder af vores Jule hjem må i få en anden dag men årets kalenderlys kan i se her, og ellers er i meget velkommen til at kigge inden for på instagram under navnet @denkreativesky, Instagram er et hurtigere medier og især når tiden går stærkt er det meget lettere at ty til end bloggen. Det er så let lige at tage et billede og ligge op, så der kommer næsten daglige små pip fra mig.

Men her har i mine juleskabeloner som i er meget velkommen til at printe og selv rode rundt med. Jeg har lavet lidt forskelligt og i forskellige sværhedsgrader så både store og små hænder kan klippe med, du finder bla. både brune kagemænd, mazipangris, sløjfer, snefnug, gran en krans og andet grønt og der er også et ark med mini huse, hvor en skalpel kan være nyttig.

Jeg har lavet mine sædvanlige guirlander hvor jeg har klippet alle dele ud og herefter syet dem sammen i en lang række på symaskinen, men der er selvfølgelig meget man kan bruge skabelonerne til og man kan mixe og matche som man ønsker. håber de bliver printet og klippet ud i massevis !

Jeg har delt skabelonerne op da der er nogle af dem der er lidt svære at skære/klippe ud. også kan man med fordel printe direkte på den farve karton man ønsker.

  • Jeg har lavet et blandet skabelon ark som kan hentes og printes her
  • Et ark med alt muligt forskelligt grønt der kan printes her
  • Et ark med små minihuse og en kirke der kan hentes og printes her

Håber at i vil tagge mig på hvad i får lavet, jeg bliver så glad når nogle kan bruge det jeg laver, og jeg synes det er så sjovt at se hvor forskelligt folk bruger skabelonerne.

Jeg har en lille ny DIY klar til jer i morgen som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer !

jULEKSBAELONER_DENKREATIVESKY_1

jULEKSBAELONER_DENKREATIVESKY_3

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *