2016 DIY Kalender – Print

kalender_DIY_2016

Jeg er så småt gået igang med årets julegave til bedsteforældrene, Den årlige kalender med billeder tegninger og små søde hilsner til at lune sig på igennem 2016.

I aftes fik jeg selve kalenderen sat op i photoshop og printet og idag har jeg gået og fundet små ting jeg gerne vil have med.

Jeg har også lavet kalender til børnenes bedsteforældre de andre år, der har jeg dog valgt den lidt lettere løsning og kun brugt billeder, Men i år vil jeg lave en lidt hyggeligere udgave, og drage børnene ind i gaven.. Børnene er efterhånden så småt begyndt at interessere sig for at være med når jeg er kreativ, og kalenderen her er en oplagt mulighed for at vi kan klippe klistre tegne og hygge os lidt her i weekenden, og jeg er sikker på den kommer til at falde i god jord hos deres bedster juleaften, og hele næste år når de hver måned bladre om til en ny måned og en ny lille hilsen fra deres børnebørn.

Du kan også være med, jeg har nemlig sat kalenderen op, så i også kan printe den og selv dekorere jeres egen kalender.

Hent og print 2016 Kalender her

Ideer til hvad man kan pynte kalenderen med:

Billeder, små hilsner, citater (måske søde små citater børnene har sagt i løbet af året) Aftryk af hænder, fødder og selvfølgelig tegninger. Jeg vil også lave nogle af mine sædvanlige hånd og fod dyr og klistre i kalenderen, de kan du se i indlægget her

Måske i har andre ideer til hvad man også kan dekorere kalenderen med ?

Det er rigtig fint hvis man printer kalenderen på lidt tykkere papir end printerpapir, så kan papiret meget bedre holde til hånd og fodaftryk hvis man ønsker at lave det.

Selve kalenderen har jeg de andre år samlet med en smart klips som også kan bruges til ophæng. Hvis man ikke lige ligger inde med sådan en kan et enkelt lille hul øverst i midten og en lille sløjfe også kunne samle de 12 måneder.

kalender_DIY_2016_1

4 comments

 1. Hanne says:

  Sikke en fin kalender! Det er et projekt jeg må have gang i, i weekenden! (bedre sent end aldrig;-) )
  Det er jeg sikker på bedste forældrene vil sætte pris på. Tak for inspiration.

 2. Julia says:

  Tak for en genial blog. Er fast læser ❤️

  Så flot en kalender!
  2 spørgsmål:

  1. Kommer der en kalender for 2017?
  2. Hvilke skrifttyper har du brugt? De er så flotte
  På forhånd tak

 3. Lisa Bak says:

  Hej denkreatiesky

  Jeg sidder lige og leger lidt med denne DIY til julegaver, bare en udgave for næste år. Men hvilken skrifttype har du bruget til dage og tal? jeg synes den er så flot men kan ikke finde den. Er det noget du vil ud med?

  Hilsen Lisa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *