Julen 2015

Jeg håber i alle har haft en dejlig jul !  I år holdte vi ligesom sidste år jul herhjemme, i år kom mine forældre, min bror hans kæreste og min mands bror. Vi havde en stille og rolig aften fyldt med smil, glade børn, og masser af gaver, hvad mere kan man ønske sig. 2. juledag blev julen pakket ned så vi var klar til igår hvor Rasmus Fyldte 3 år, En stor dag. Der er virkelig forskel på 2. og 3. fødselsdag, han forstod konceptet og glædede sig rigtig meget, og jeg gjorde alt for at opfylde hans ønsker, og det han havde fortalt om han godt kunne tænke sig på hans fødsesldag, Kage boller, og gaver, han ønskede sig det samme både i jule og fødselsdagsgave nemlig gaver ! masser af gaver, og helst store – og det er da til at opfylde ! – Gaver fik han og en tur i svømmehallen. Glad glad 3 årig ! Her lidt glimt fra vores december..

Jul_Rasmus

jul015_4

Jul015_Rasmusogsilke

jul015_2

jul015_7

jul015_6

Rasmus_3aar_1

Jul015_8

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *