Fastelavn

fastelavnsris_3

Igen i år har jeg lavet et kæmpe fastelavnsris som nu står og pynter i stuen.. Som jeg også nævnte sidste år elsker jeg fastelavn, og den har altid betydet meget. Fastelavn slår ikke jul, men påske overhaler den altså indenom herhjemme, måske i virkeligheden fordi jeg selv har så mange gode minder fra jeg selv var barn, mig og min mor lavede altid kostume sammen, det var noget helt særlig tid kun hende og mig ! Fastelavnssøndag var vi hele familien til tøndeslagning og børnedans i forsamlingshuset i vores lille by, jeg elskede det ! Jeg har tænkt mig at viderføre de gode minder til mine børn, Indtil videre har de været for små  til sådan rigtig at hjælpe og gide det med kostumerne. men igår havde jeg en fridag med Rasmus hvor vi lavede en sne sky til hans kostume, Kostumet skal først bruges søndag hvor vi skal til fastelavnsfest og herefter mandag i børnehaven og Silke skal være pingvin på onsdag i dagplejen. Årets kostumer har jeg valgt der skulle være simple og billige at lave, Rasmus ville gerne være Olaf fra Frost. eller faktisk vil han ikke være Olaf men hans ven ! – Det er så sødt synes jeg, selvfølgelig skal han da være Olaf’s snemands ven.

Det eneste nye jeg har lavet til riset i år er en krone guirlande og så selvfølgelig nyt slik 😉 ellers er pyntet det samme som sidste år og meget er klippet ud fra min fastelavnsskabeloner som findes lige her

fastelavnskroner-diy

fastelavnsris_10

fastelavnsris_8

fastelavnsris_11

fastelavnsris_5

fastelavnsris_2

 

og et smugkig på kostumerne som ikke heeelt er færdig endnu, men næsten:

kostumer

sky

rasmus_snesky

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *