2 ideer til det sødeste påskepynt – æggehoveder og påskekylling med hænder – DIY

Jeg har fået lavet påskepynt med mine små guldklumper.

I går fik vi lavet Kyllingen med de fine vinger af Silkes hænder, desvære ville Rasmus ikke have tegnet sine hænder over på papir man er vel ikke 2 år for ingenting, jeg prøvede ellers med bestikkelse 😉

men nej han springer sin påske kylling over i år, men heldigvis fik jeg lavet et til ham sidste år se bare her

påskefordesmaa_diy_lille__4

Find skabelon til påske kyllingen i indlægget her

jeg har også klippet deres ansigter ud fra billeder og givet dem en lille æggeskal på hovedet :)

påskefordesmaa_diy_lille__2
påskefordesmaa_diy_lille_3
Først klippede jeg ansigterne ud og lagde dem over på et stykke hvidt karton og tegnede herefter omridset af det øverste af deres hoveder samt satte en lille streg hvor skallen skulle gå til, jeg fjernede ansigterne skal kartonet igen og tegnede æggeskallens omrids, og klippede til sidst ud. Æggeskallen er ikke limet på deres ansigter men bliver blot holdt sammen af båndet til ophæng.

Du kan følge Den Kreative Sky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *