Et pip af forår – og kreativ kaos – Ris ros og jeres mening

Dagene går og går og går.. alt for stærkt… på den ene side er jeg virkelig glad for det snart er forår, på den anden side er det ret skræmmende at vi snart er i marts ! – Tiden går alt for stærkt men alligevel for langsomt.. Der bliver ikke til ret mange DIY’s fra min hånd for tiden. Jeg har ramt en af de perioder jeg engang imellem rammer, jeg følger mig meget uinterresant og føler ikke rigtig jeg har noget at vise frem.. og det er selvom jeg nærmest har mere travlt en nogensinde før. Jeg har selvfølgelig mine skoleopgaver der skal passes, nogle freelance opgaver, workshops, også er der desværre sygdom i den nærmeste familie, og sidst men ikke mindst og det indlægget her skal handle om får jeg ALT for mange ideer… Hele tiden får jeg en ny ide der virker endnu bedre og mere tiltalende end den forrige og sådan går det i ring. Jeg får ikke rigtig udført nogle af dem sådan 100%

I hvert fald ikke nok til jeg synes det er værd at vise frem..

Tilgengæld har jeg nu hele skitsebøger og papire liggende ud over hele huset, fyldt med skitser og ideer, også Jeg har bestilt en massse nye materialer hjem som jeg glæder mig til at prøve af.

Jeg har både fået en masse ideer til hvad jeg vil lave sådan rent kreativt, men jeg har også tænkt at udvikle lidt her på min blog så det ikke kun blev til færdige DIY’s.. jeg har tænkt mig helt skør og nu har jeg vist været i ide-udviklings-fasen længe nok og må se at få noget fra hånden igen. Er der mon andre der har det sådan også..  At i har ide/bestille nye materialer perioder, hvor i bliver helt rundtosset over alle de ideer oppe i hovedet, at i slet ikke kan følge med ?

Hvis jeg kigger tilbage på sidste år på min instagram kan jeg se at jeg også havde en ide periode på præcis samme tidspunkt. Måske januar/februar bare er mine ide/samle ny inspirations måneder..

Problemet med mine ide perioder er jo at jeg ikke føler jeg har noget at vise frem.. i hvert fald ikke i form at færdige DIY’s og kreative sager, så hermed et spørgsmål til jer, hvad vil i gerne se her på bloggen ? Vil i helst kun have DIY’s (så der dermed er en lang række af færdig udarbejdede sager, der er lige til at gå til) ? – Eller vil i også gerne kigge lidt med bagved.. Se hvad der inspirere mig, lære med når jeg lære noget nyt, og følge processerne ?
Og en ting jeg også tit har undret mig over, ønsker i hverdag ? Ønsker i kun det kreative aspekt eller også noget mere personlighed ?

Jeg håber i vil give jeres mening, for jeg føler lidt jeg har ramt en mur, en blogger mur 😉 jeg har så meget jeg gerne vil vise og tænker dagligt på et blogindlæg man kunne lave, men går så i stå ved tanken om i måske kun vil have færdige DIY’s ?

Her lidt billeder fra min boble af kreativ kaos

stof

taske

tulip_magnets_DIY

 

gulv

Typen der altid sidder på gulvet og klippe klistre og syr.. selvom jeg har over 3 meters kreabords plads

…. fordi bordet er fyldt med skitser, ideer, udregninger og tanker..

skitser

 

garn

10 comments

 1. Helena says:

  Åhhh hvor kan jeg nikke genkendende til det kære Heidi. Føler også lige nu, at jeg er inde i en lidt downs periode. Håber dog på, at det vender med foråret og solen.:-)

  Sender dig kærlige tanker
  Helena

 2. Marie says:

  jeg elsker dit kreative univers! og ville elske også at kigge bagved kameraet også. Også gerne af dit hjem, hvad du finder af ideer og lækre materialer.

 3. Line says:

  Det må være den samme mur jeg også har ramt. Jeg er begyndt at blive lidt desperat efter at skrive nye indlæg på mine egen blog. Jeg synes godt man kan dele andet ud over diy og kreative indlæg. Der er ihvertfald noget jeg selv har valgt at gøre. Så bloggen ikke dør helt

 4. Dorte says:

  Jeg synes det kunne være spændende også at kigge bagved. Se hvor du får inspiration fra og måske også hvordan ideerne udvikler sig.
  Jeg tror man engang i mellem er nødt til at have en “se tingene fra andre vinkler” periode for at kunne udvikle sig og sine ideer.

 5. Anja says:

  Hej Heidi,
  Jeg elsker at følge med i alt det kreative du laver, og jeg elsker dine DIY, det er en stor hjælp til mig som ikke er særlig god til at tegne noget der ligner noget, men elsker at være kreativ.
  Jeg gad også vildt gerne se noget fra jeres hverdag og hjem, for at få hele dig og jeres familieliv med :-)
  Og for dem der kun er intersseret i dine DIY, kan man jo bare vælge det i menuen 😉
  Klem Anja

 6. maria/www.slinkypiinky.dk says:

  Hej Heidi,
  jeg har godt set at der er blevet lidt mere stille hos dig.
  Det er sjovt at du skriver, at dine ideér ikke er gode nok til at vise frem, for du er jo vores alle sammens krea dronning nr one…
  Jeg ville elske at se mere af dig, men min egen personlige erfaring er at folk har svært ved at forholde sig til et mix – som fx min blog, der er både personlig og krea. Det ville helt klart virke bedre for mig (tror jeg) at koncentrere mig om den ene kategori, men det er bare ikke det jeg vil…og jeg må jo følge mit hjerte:)

  Glæder mig til at se hvad du beslutter dig for:)

  Klems maria

 7. maria/www.slinkypiinky.dk says:

  PS jeg synes især at dine proces billeder kunne være interssante – det er altid så inspirerende at se andres vej til målet. Så flere billeder af rod og proces er helt sikkert et ønske herfra!
  Især når det er så lækkert rod som dit!

 8. Henriette says:

  Jeg kender det alt for godt! Jeg får også i perioder alt for mange ideer, og så kører det rundt inde i mit hovede og får ikke rigtig ført nogle af ideerne til livs..
  Det der har virket for mig var at jeg i januar besluttede mig for et total materiale købestop, hvor jeg kun måtte købe det højst nødvendige. Skrev så en liste over de ideer jeg har gået med så længe, som jeg virkelig gerne ville uføre, men ikke har fået gjort.. her i blandt at få malet min datters værelse – malingen var købt ind, men kunne ikke helt beslutte mig for hvordan det skulle se ud, så blev bange og tilsidesatte projektet.. Men så gik jeg lissom igang en efter en på listen og det resulterede i at jeg fik lavet SÅ meget, og det gav mig et kæmpe selvtillids boost! Jeg er stort set igennem alle projekterne på min liste.. Og mens jeg har været igang er der kommet så mange nye ideer til, så jeg er overbevist om at jeg må bruge samme metode igen! 😀 Så tror faktisk jeg vil igang med at udføre en ny liste i aften 😀

  Jeg elsker dine DIY’s og jeg må indrømme, at jeg er begyndt at springe personlige indlæg i blogverden over.. ihvertfald nogle af dem, fordi jeg simpelthen ikke har tid nok til at læse om andres tilværelse.. Jeg er begyndt at bruge blogverdenen og instagram udelukkende til inspiration. Men det er DIN blog og hvis du får noget ud af at lave personlige indlæg, så synes jeg helt bestemt at du skal gøre det. Det kan jo virke rigtig godt psykisk at få sine følelser skrevet ned i ord og fortælle andre om dem :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *