Tulipan magneter – DIY

Tusind tak for jeres søde kommentarer herinde og på instagram til mit indlæg igår. Det varmer at i også gerne vil kigge lidt bagved og det giver så mange ekstra muligheder, jeg skal lære at være bedre til fra tanke til handling når det kommer til at vise frem, for på den kreative front er der aldrig langt fra tanke til handling for mig, tænker også det vil gøre bloggen lidt varmere og nærværende at man får en fornemmelse af processerne og måske også personen bag.

I sidste uge lavede jeg er DIY til Enfant Terribles Magazin.. til deres blog.

Søde små tulipan magneter som jeg tænker børnene også kan være med til at lave, perfekt mens man venter på foråret. I finder den fulde DIY og skabeloner lige her

God weekend !

tulipan_magneter_6

tulipan_magneter_3

tulipan_magneter_DIY_2

tulipanmagneter_1

tulipan_magneter_DIY_7

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *