Workshop – Pynt til forårets fester

Den 12 marts skal jeg holde workshop på Varde bibliotek .. min første workshop for voksne ! Workshoppen kommer til at omhandle pynt til forårets fester, Konfirmationer, barnedåb og bryllupper.  Vi skal bla. lave blomster af servietter , en ting jeg har lavet mange gange før men som jeg aldrig bliver træt af, de er hurtig og lette at lave, og selv synes jeg de pryder ethvert bord til festen. Jeg er i fuld gang med at støve mine serviet blomster teknikker af, så jeg når at blive helt klar, her er lidt billeder fra mit kreabord i fredags.. Der er 25 billetter til workshoppen, man kan læse mere og bestille billetter her.

workshop_forår_9

workshop_forår_6

workshop_forår_3

workshop_forår_4

workshop_forår_1

 

4 comments

 1. eva stæhr christensen says:

  Åh de er så smukke din blomster, Heidi! Især den lille detalje med glimmeret, er så gennemført.
  Kan du ikke lokkes til at lave en DIY på disse? De ville være perfekte til min søns konfirmation :-)

 2. Hej Heidi.
  Jeg har allerede bestilt en billet til din workshop og jeg glæder mig. Du skriver at workshoppen er for voksne. Altså er min datter (på snart 6) i mit følgeskab ikke en mulig deltager?
  Mvh Sabrina

  • heidikorsgaard says:

   Hej Sabrina det er jeg glad for at høre jeg gkæder mig også rigtig meget. Denne workshop er til voksne men jeg ser ikke noget problem med du har din datter med dog er de ting jeg har med ment til at det er voksne der skal lave dem men jeg har også skabeloner med så måske hun vil sidde og klippe lidt eller tegne vi ses imorgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *