DIY Kanin og kylling Påskeæg

Noget af det jeg husker bedst fra påsken da jeg var lille var de pap påskeæg min mor havde fyldt med alt mit ynglings slik, så selvfølgelig er det en ting jeg vil give videre til mine børn. Jeg har købt nogle æg, malet dem og givet dem en lille makeover, jeg glæder mig så meget til at Rasmus og Silke skal have hver deres lille æg fyldt med det jeg ved de allerbedst kan lide.

påskeæg_diy_2_denkreativesky

påskeæg_diy_4_denkreativesky

Æggene er rigtig hurtig og lette at lave og de er også gode hvis man gerne vil lave noget med børnene, de kan evt. tegne ansigter på.

Materialer:

– Pap æg der kan deles i 2 –Købt her
– Evt.Pastel farvet Karton – Her
– Maling
– Lim
– Saks
– Evt. hulmaskine til øjne

– Skabelon til ører og vinger kan du printe her

påske_æg_DIY_1

Start med at male ægget

Imens malingen tørre kan du printe og klippe skabelonerne ud og klippe det ud i karton (Øjnene har jeg lavet med en hulmaskine)

Når ægget er helt tørt limes øjne, næse og evt knurhår på forsiden af ægget.

påskeæg_DIY_1

For at få ørene til at sidde fast løsner du forsigtigt toppen af kanten der sidder inde i ægget Limer bunden af ørene på begge sider og limer øret ind imellem skallen og kanten, tryk kanten på plads igen.

Buk øret op, Fyld med ynglingsslikket og sæt ægge delene sammen. Vupti !

påskeæg_DIY_3_denkreativesky

Du kan følge med via:

BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Dette indlæg Indeholder affiliate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *