Karse Kyllinger -Kreativ med Børn – DIY

Min Søn, Rasmus på 3 år, er rigtig begyndt at ville være kreativ sammen med mig, det er så spændende og sødt, jeg nyder det virkelig, og har en masse ideer til hvad vi skal lave.. Før har jeg mest blogget om ting man kan lave TIL sine børn men i fremtiden vil jeg altså også have fokus på kreative ting man kan lave SAMMEN med sine børn, og helst uden at skulle ud at købe en masse.. Jeg har lavet en kategori hvor jeg også har samlet de ting jeg førhen har lavet hvor børnene kan med, se den her

Jeg har lavet et lille samarbejde med “kreativ med ungerne” – Kender i dem ? alle mulige fine ideer man kan lave sammen med ungerne, selv sammen med de helt små.. alle deres ting er samlet under samme tag lige her.

Igår lavede mig og Rasmus karse kyllinger.. Vi har brugt små glas fra babymos til formålet.. ikke rigtig noget nyt der, men twistet er at istedet for at male eller klippe karton for at dække glasset, har vi simpelthen bare vandet vattet/karsen med vand og gul frugtfarve.. Vattet suger farven og vupti ligner det et gult glas. – Jeg fortrød undervejs helt at jeg ikke også havde taget fridag med Silke, for hun kunne sagtnes have været med til disse kyllinger også.

karsekyllinger

Rasmus var med da vi lavede DIY, så her viser han hvordan i gør (Han er dygtig.. det må være fra hans mor’s side han har så gode DIY kompetencer 😉 ) se bare her..

Materialer:

Vat – Glas (fx fra babymos) -Gul frugtfarve -karse – Fjer – Limpistol – øjne (evt hulmaskine i sort karton) – Orange karton til næb – saks – og små flittige hænder..

Karse_kyllinger_materialer_denkreativesky

Start med at blande vand med gul frugtfarve, enten i et glas eller i en kande.

Tag lidt vat ned i glasset ca. halvt fuld og vand det, tag lidt mere vat i glasset og vand det igen, der skal en del vand til for at vattet suger nok til det når igennem det hele… men det er sjovt at se det suge den gule farve !

Karse_kyllinger_DIY_1_denkreativesky

lim øjne og næb på glasset, lim fjer på bagsiden af glasset

Karse_kyllinger_materialer_denkreativesky_9

Fyld kyllingen med karse..

Karse_kyllinger_materialer_denkreativesky_12

Færdig <3 og nu er vi spændte på om karsen bliver gul pga den gule frugtfarve ? – det må tiden vise 😉

Karse_kyllinger_materialer_denkreativesky_7

Karse_kyllinger_materialer_denkreativesky_4

 

Hvis i gerne vil se flere ideer i kan lave sammen med børnene som jeg har lavet er i velkomne til at kigge her

og hen over det næste års tid vil jeg lave DIY’s som også vil blive vist på kreativmedungerne.dk der er masser af gode ideer og også på deres facebook side her

 

God Påske fra mig og Rasmus

Du kan følge mig via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

10 comments

 1. Marie says:

  hvor er det bare en sød ide! det må jeg lave sammen med min datter :)

  hvor har du mon købt de fine øjne henne ?

  • heidikorsgaard says:

   Det er jeg så glad for at høre Marie, Jeg håber i får lavet en fin påskekylling <3 Øjnene er nogle jeg selv laver, de kommer snart til salg her på siden :)

 2. Malene says:

  2 x limpistol? Kan en enkelt ikke gøre det?
  Det er virkelig en super sød idé. Vil lave en med min datter med det samme. Og jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor øjnene er fra ❤️

  • heidikorsgaard says:

   Heh, godt set 😉 – og er nu rettet 😉 Håber i får lavet en sød karse kylling <3 Øjnene er nogle jeg selv har lavet på en skæremaskine jeg har, lign. vil snart komme til salg her på siden :)

  • heidikorsgaard says:

   Tak skal du have Maria ! – Det er så dejligt, jeg glæder mig til Silke også vil være med, hun viser allerede interesse for det, mere end hvad Rasmus gjorde i hendes alder, så det skal nok komme.. inden jeg får set mig om garanteret :)

  • heidikorsgaard says:

   Hvor er jeg glad for at høre det Maria, det betyder at mit valg med at fokusere lidt mere på kreativitet man kan lave SAMMEN med sine børn bestemt ikke er en dårlig beslutning :) – Tak Håber i får lavet en sød karse kylling :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *