Hurtig kreativ pengegave

pengegave_konfirmation_DIY_7

pengegave_konfirmation_DIY_6

I Søndags var vi til konfirmation, det var min mands lillesøsters tur. Min mand har 6 søskende. 5 brødre og en søster, søsteren er den yngste, så altså den sidste i flokken til at blive konfirmeret. Ret underligt efter alle de konfirmationer at den næsten årlige begivenhed nu er slut… (okay han har hvis en fætter der skal konfirmeres næste år, men af hans søskende, var det den sidste.)

Da vi begge er ret presset med arbejde og prøve eksamener lige for tiden, valgte vi at en pengegave måtte være sagen i år. Selvom jeg har travlt ville mit kreative hjerte dog ikke kunne bære at gå ned i brugsen købe et kort og ligge penge og kort ned i en hvid kuvert, det er jo rent spildt af den sidste mulighed for at lave noget sjovt eller fint til en konfirmation. Også endda til en pige ! Jeg måtte altså finde på noget, der ikke tog lang tid !
Til de andre konfirmationer vi har været til, altså brødrene, har vi faktisk altid valgt at lave noget sjovt ud af det, altså sjov for os og gæsterne.. ikke så sjovt for konfirmanden 😉 .. Et år gav vi 500 kr i pant flasker ! – Det var sjovt.. for os 😉 Et andet år havde vi lagt mønter ind i en stor isdessert.. det var sjovt, og igen kun sjovt for os.. og gæsterne selvfølgelig.. Sådan er det med brødre !  Mig og min mand har været sammen i snart halvdelen af vores liv, og jeg er 28 så altså har jeg kendt hans søskende siden de var små, de føles til tider som de er mine egne søskende, og jeg tror også ofte de har det samme forhold til mig som hvis jeg var en af dem.. Og så må man gerne drille ! – Ja man må !

Nå nok snak.. mere DIY 😉 – Det korte og det lange.. i år valgte vi ikke at drille (Hvem tør også drille en teenage pige?), og tiden var knap, så jeg skyndte mig ned i brugsen købe en masse lyserødt bland-selv-slik og lavede denne penge gave til konfirmandinden, jeg synes resultatet blev ret fint, jeg ville i hvert fald gerne modtage den <3

Jeg synes også denne slik-penge-skål vil fungere til mange andre begivenheder end konfirmation, fødselsdag, bryllup osv, og hvis det hele er for lyserødt kan man jo selv vælge anden slik farver.

Du skal bruge:

pengegave_konfirmation_DIY_1

Slik (Rigeligt ! – Jeg endte med at spise halvdelen selv inden jeg overhovedet kom igang) – Pengesedler – Bånd – Cellonfanpapir – stribet papir (kan printes herunder) – Saks – Evt skål, eller slikpose

pengegave_konfirmation_DIY_2 kopi

Start med at klippe cellofanen til, Lidt større end sedlerne (ca 8*15 cm)

Klip bånd ud, 2 stykker bånd til hver rulle.

Rul penge sedlerne sammen og rul dem ind i cellofanpapir, bind en sløjfe i hver ende.

Læg de sammenrullede sedler sammen med slikket.

Jeg valgte at lave små sammenrullede papirs “slikdimser” af stribet papir også, Jeg klippede papiret i lige så store stykker, som en pengeseddel, og skrev en lille hilsen i dem alle, og pakkede dem ind lige som sedlerne, det gav lidt ekstra farvespil til pengesedlerne.

Jeg har sat noget slik-stribet papir op til print

Du kan printe stribet lyserødt papir her
Stribet lyseblå her
Gul stribet papir her

pengegave_konfirmation_DIY_3

jeg overvejede at slik og penge skulle være i en stribet slikpose, det kunne være sødt. Men da jeg ikke lige havde nogle ved hånden valgte jeg til sidst at det skulle være i en lille skål.

Lige inden vi skulle ud af døren spurgte min mand hvordan jeg havde tænkt mig at holde styr på den overfyldte slikskål i bilen, og der sagde han jo noget, min praktiske mand 😉 Så jeg endte med at sno lidt cellonfanpapir om skål, slik og penge og afslutte med en lyserød sløjfe.. så var der styr på sagerne.

pengegave_konfirmation_DIY_8

pengegave_konfirmation_DIY_5

Du kan følge mig via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *