Den smukkeste kjole – Link til Mønster

Håber i har haft en dejlig pinse, her har den ikke stået på ret meget andet end opladning, vi har lagt syge de sidste mange uger og trængte i den grad til bare at være til, men pga de ekstra fridage er vi nu alle sammen ovenpå igen, også har jeg afleveret min sidste modul opgave, som så betyder jeg har læseferie nu, jaa ! Hvor er de altså bare dejlige de små ekstra fridage, hvor man lige kan få hvilet sig, være sammen og få styr på de der små hængepartier ! – om aftenen efter børnene var puttet har jeg syet kjoler til Silke og tegnet, 2 ting der er meget svære at vælge imellem.

kjole_silke_2

I starten af sidste uge fandt jeg et kjole mønster på etsy som jeg bare måtte prøve, så den blev lagt i kurven med det samme ! Kjolen er med smukke krave/ærmer – og jeg synes mønstret er ikke mindre end en genistreg- Iaftes og her for morgenen har jeg prøvet mønstret af og jeg elsker resultatet !- den er let og hurtig at sy – og resultatet er smukt ! – så jeg tænker at jeg vil dele linket med jer her på bloggen.

– Jeg elsker farvesammensætningerne, lyserød, varm gul og betsy liberty stoffet. Det bløde pudder lyserøde stof er viscose, ret svært at sy i, men flyder så smukt, og nu glæder jeg mig bare til at prøve den på pyntsessen når hun kommer hjem.

Bagfra er stropperne samlet igennem ryggen og bindes med en sløjfe i midten – Suk – hvor er jeg bare glad og begejstret – elsker når man finder sådanne mønstre som man ved man vil sy igen og igen og igen..

kjole_silke_1

Hvis du er lige så begejstret som mig kan du finde mønstret her

Mønstret går fra 1-8 år , er på engelsk, men har god syvejledning, og illustrationer man kan følge.

Jeg har også syet et par andre kjoler, og er ved at arbejde på en DIY til en let kjole, man kan sy på en halv time.

kjole_silkematerialer

kjole_silke_6

Du kan følge mig via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

5 comments

    • heidikorsgaard says:

      Tak Gitte – Jeg er også helt vild med den, og glæder mig til at sy et par stykker mere af denne fine enkle kjole :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *