Kreakassen – Rabatkode

For noget tid siden faldt jeg over kreakassen på instagram. Kreakassen er et nyt dansk koncept der hjælpe børnefamilier med at have kreative stunder sammen, også selvom hverdagen måske er travl eller at man synes at det kan være svært at finde på hvad man skal lave, de udvikler hver måned en ny kasse der indeholder materialer, ideer og vejledninger som man så får sendt direkte hjem til døren.. det er da smart !

I næste uge får mig og børnene vores første kreakasse.. og vi glæder os !

I dette indlæg vil jeg gerne fortælle lidt om kreakassen og også om hvorfor vi herhjemme vægter en kreativ barndom højt. Og så har jeg også fået lov til at give jer en rabatkode. (Hvis i skriver kreasky eller kreasky10 i rabatfeltet i indkøbskurven på kreakassen.dk får i 10% rabat, tilbudet gælder ved hele sortimentet, både ved køb af enkeltkasse, basiskassen eller/og hvis man opretter abonnement)

kreakassen_denkreativesky_kreasky-01

Lidt om kreakassen og om at vælge at give sin børn en kreativ barndom:

Jeg har den seneste tid haft kontakt med Naomi som står bag kreakassen fordi jeg blev ret nysgerrig, jeg har længe gået og tænkt på at sætte fokus på  vigtigheden af at give sine børn en kreativ barndom, da det har betydet rigtig meget igennem min egen. Vigtigheden er bestemt ikke blevet mindre nu hvor ipad og andre medier let kan komme til at stjæle fokus og være den lette løsning i en travl hverdag og lige præcis dette er en af mange grunde til at Naomi og teamet bag kreakassen har valgt at det nu skal være muligt at gøre det lettere og mere overskueligt at være kreativ med sine børn, også selvom man måske ikke selv synes man er særlig kreativ. Noget af det Kreakassen fokusere rigtig meget på er de forældre der synes at det godt kan være lidt svært at være kreative og have tid til både at finde tid, ro, inspiration, og især vil undgå at finde de rette materialer i hobbyforretninger, hvor man så ofte bliver nødt til at købe alt for meget i forhold til hvad man egentlig skal bruge til et bestemt projekt. Snakken med Naomi var det sidste lille spark bagi og kreakassen er derfor et projekt jeg meget gerne vil være med til at sætte fokus på, så nu er jeg her igennem min blog blevet ambassadør for kreakassen, så jeg kan  være med til at sprede budskabet om hvor vigtigt det er at vælge kreative stunder til.

Med i teamet bag kreakassen sidder der en masse kloge hoveder der hver giver deres begrundelse og faglige synspunkter på hvorfor det er vigtigt at børn er kreative og Naomi har nu spurgt mig, om jeg vil skrive lidt om hvorfor det for mig er vigtig at give mine børn en kreativ barndom.

Selv er jeg opvokset i familie der vægtede kreative stunder højt,  især mig og min mor havde dejlige stunder sammen omkring alle mulige kreative projekter, ligefra syning af dukketøj til at tegne og bygge ting og sager af ispinde, grene og karton og nogle af tingene malede vi i alle mulige farver. Og lige netop nogle af disse stunder er nogle af dem jeg husker tydeligst fra min egen barndom, måske fordi det var roligt, der var kun os sammen om et bestemt projekt og vi hjalp hinanden med at skabe en ide vi havde, og vi var begge to meget stolte når det lykkedes os. – Min mor har igennem tiden gemt en masse af vores kreative ting, bla alle mine gamle tegninger, en hel flyttekasse, virkelig sjovt at se din egen udvikling fra dengang !  her et par af mine gamle tegninger:

Heidi_gamle_tegninger

 

Det er altid faldet mig meget naturligt at jeg selvfølgelig kan skabe hvad jeg vil, hvis jeg har en ide eller en ting jeg gerne vil have så laver jeg det. det er en selvtillid som jeg er sikker på der er blevet skabt lige netop pga disse stunder med min mor. I skolen var jeg ikke særlig boglig, og jeg fik ikke meget ros til skole-hjem samtalerne for det meste fik jeg atvide at jeg var en rolig pige der var sød ved alle, ikke ros for jeg var god til matematik eller dansk, men trods jeg havde svært ved fagene og det ofte gik mig på, så så jeg altid frem til billedkunsttimerne og min billedkunstlære og jeg lavede et lille system hvorpå jeg kunne tegne mig igennem de fleste fag for på den måde at forstå det boglige meget bedre, og pludselig begyndte jeg også at få ros i det boglige.

Da jeg blev lidt ældre nød jeg også alene kreative stunder, og nu som voksen er det stadig en af mine ynglings beskæftigelser, både alene men nu også sammen med mine egne børn.

Allerede fra før jeg fik børn, vidste jeg at det kreative var noget jeg ville give videre til mine egne børn og noget jeg ville have at vi som familie valgte at vægte højt, ikke bare fordi det er noget jeg selv godt kan lide, men fordi jeg virkelig tror på at det er sundt for børn at være kreative, ikke bare for deres fantasi, finmotorik, kreative tankegang, og indlæring men også fordi jeg synes det er fantastisk at sidde sammen og skabe noget, nogle af de bedste stunder jeg har med Rasmus og Silke er når vi tegner eller laver små kreative projekter, jeg elsker at se dem udvikle sig og at lære fra mig, præcis ligesom min mor gjorde det da jeg var barn.

I næste uge får mig og børnene vores første kreakasse med posten og jeg glæder mig, helt vildt ! og jeg glæder mig til at vise jer hvad kassen indeholder, og give jer min anmeldelse.

Her første gang får vi både en basispakke der indeholder de basale kreative ting som fx. limpistol, farveblyanter og tuscher.

også modtager vi også Juni månedens kreakasse.

Det en kreakasse indeholder er ikke kun materialer men også ideer og vejledninger så det er lige til at gå til.

Man kan bestille forskellige størrelser af kreakassen, så den passer til ens familie ligegyldig om kan har et eller 3 børn. i hver kasse er der nok materialer til mindst 4 kreative projekter.

I kan læse mere om Kreakassen på deres hjemmeside her, det er også herfra i kan bestille kreakasser, man kan enten købe en enkelt kasse som er næste måneds kasse, eller man kan lave et abonnement så man helt automastisk hver måned får kassen lige til døren uden at skulle tænke på at genbestille.

Hvis i bruger rabatkoden kreasky eller kreasky10 får i 10 % på jeres ordre.

Dette indlæg indeholder reklame men ord og holdninger er helt min egen !

Jeg nyder at dele mine kreative projekter her på bloggen og på instagram, og nu vil jeg også gerne dele dette koncept med jer, fordi jeg synes det er vigtigt at sætte fokus på hvordan man kan få en kreativ hverdag også selv om man er en travl børnefamilie, og også selvom man ikke nødvendigvis er særlig kreativ, jeg synes det at modtage en pakke med posten fyldt med både ideer, materialer og vejledninger vil være en hjælp for mange familier.

 

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *