Børnenes kunst i stuen – Del 1

Dette indlæg er sponsoreret/Rammerne er givet i gave af Ram’n

I ferien har vi planlagt at vi skal lavet lidt om i vores stue bla. skal vores nuværende billedvæg fornyes og i den forbindelse ønsker jeg virkelig at der på en eller anden måde bliver plads til at vise nogle af vores kreative ting frem, så man rent faktisk kan se hvem der bor her, lige nu bor vi sådan lidt hvidt i hvidt og det hele er stadig lidt som da vi lige flyttede ind også selv om vi har boet her 2,5 år efterhånden, men den ene måned har lidt taget den anden.

En af de ting jeg rigtig gerne vil have der skal være fremtrædende på den nye væg er nogle af de små kreative skatte vores børn laver, altså at få børnenes kunst ind i indretningen, i den forbindelse faldt jeg over danske Ram’n, de har udviklet en genial ramme der gør at det er virkelig let og hurtigt at sætte børnenes tegninger i ramme, Rasmus der går i børnehave kommer hver dag hjem med nye kunstværker i tegning form, så jeg er sikker på de nye rammer bliver et hit .

Det er virkelig let at indramme tegningerne det tager ikke mere end 2 sekunder, Rammen er udformet med en slags “fjeder” der gør at man bare  skal holde tegningen ind imod akryl listen, og så give et lille tryk, så er tegningen indrammet. – Når man så vil indramme en ny tegning, trykker man den bare ind foran den forrige, virkelig smart !   Der er plads til 50 tegninger i rammen og når rammen så er fyldt kan man åbne rammen bag på og tage tegningerne ud. Ram’n har lavet en lille video der viser hvordan rammerne fungere se den på deres hjemmeside her.

 

ramn2

Jeg har fået 2 Ram’n rammer, en til Rasmus’s kunst og en til silkes, jeg har valgt egetræ med hvid akryl, men der er virkelig mange varianter at vælge imellem, valget faldt på disse fordi de passer ind og jeg synes de her er rimelig fremtidssikre.

Jeg glæder mig så meget til at komme igang med den nye væg i stuen og se om det kan lykkedes at få fremhævet børnenes kreativitet. Og jeg skal nok vise resultatet frem.

indtil videre står den ene ramme på skænken og får en ny tegning næsten dagligt.

 

ramn3

ramn_3

ramn1

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *