Kreakassen – Indhold

Lige inden min sidste eksamen modtog vi ikke kun 1 men 2  kasser fra det nye danske firma kreakassen, jeg har skrevet lidt om kreakassen før på bloggen, i dette indlæg, hvor jeg også giver en rabatkode (kreasky10 ..som stadig gælder) Jeg har virkelig glædet mig til at se indholdet og også glædet mig til at dele det her, og nu har jeg endelig sommerferie og igen lidt tid til bloggen.

kreakassen_7

Rasmus og Silke var helt oppe og køre over kasserne og det forstår jeg virkelig godt, for jeg blev også selv rigtig positiv overrasket, jeg vil her i indlægget prøve at vise lidt af indholdet, Den ene kasse er den store basiskasse, en kasse med alt det udstyr som man kan få brug for når man godt kan lide af være kreativ, jeg var helt mundlam over indholdet af denne, udover der er alt hvad et kreativt hjerte som mit eget kan begære er det også kvalitets produkter, kassen indeholder bla. sakse, pensler, limpisol + lim dertil og både tuscher, farveblyanter, akvarelfarveblyanter og almindelig akvarel maling fra det franske mærke Djeco, rigtig god kvalitet og i den smukkeste farveskala.. Hvis jeg havde været barn og fået alt det var jeg måske faldet om af glæde.

kreakassen_4

kreakassen_2

Rasmus er helt forelsket i akvarel malingen så den blev taget i brug med det samme, jeg er virkelig vild med den brede farveskala.

kreakassen_3

Den anden kasse vi modtog var Juni månedens kreakasse. Desværre er de billeder jeg fik taget ødelagt af mit kamera der nu er til reperation, men kassen er som på det første billede og fyldt med konfetti, et par slikkepinde, klistermærker og 4 virkelig fine kreative projekter..

Hvert kreativt projekt er pakket i hver deres cellofanpose som indeholder en vejledning med både tekst, illustrationer og materialer nok til det antal børn man har bestilt til.

I denne måned er de 4 projekter: En tassel halskæde med træperler, solfanger, et lege kamera og små flyvemaskiner som jeg har lovet Rasmus vi skal lave her i weekenden.

kreakassen1

Jeg synes simpelthen det er så smart lavet, hvis man ikke lige har tid kan man man gemme posen og hive den frem når der er tid og man slipper for at købe alt for mange materialer til at lave et bestemt projekt, det kommer altid til bare at ligge og flyde. også spare det utrolig meget tid at man ikke først skal finde på, finde ud af hvordan man gør og handle ind.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med kreakassen.dk men ord og holdninger er helt mine egne, og jeg har valgt at være ambassadør for kreakassen fordi jeg synes det er et genialt koncept for at få mere kreativitet ind i hverdagen til børnefamilierne.

Jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg får lavet af kassens indhold.

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *