Designer hos That’s Mine #del 2

I sidste indlæg skrev jeg lidt om nogle af de praktiske ting jeg fik lavet for That’s mine og en lidt af de ting jeg fik lavet op til messen, i dette indlæg vil jeg fortælle om de nye designs jeg fik designet.

Det første jeg designede var elefant hylden her, efter boghylden kom elefant knagen til. Jeg er vilde med de små søde elefanter.

thatsmine_elefanter

elefanthylde_grå

elefant_knage

I forvejen inden jeg kom ind havde de en kaktus hylde og en kaktus knage i deres varesortiment og Mette hos That’s Mine ville gerne brygge videre på Sherif temaet, men for at det ikke skulle blive alt for kaktus-prærie agtig kom vi frem til at det kunne være sjovt at lave en lidt tyv/bandit agtig twist på sherif temaet og det lykkedes så fint. Jeg elsker drenge kollektionen som er kommet til at hedde little bandit.

thatsmine_bandit kopi

littlebandit

Mit ynglings designs i little bandit kollektionen må være bandit accessories boghylden og fængsels skabene, der findes en lille og et stort fængsels skab, Rasmus skal klart have et bandit fængsel til hans lego figurer..

thatsmine_banditfængsel1 kopi

Ligesom Drenge serien har vi også brygget videre på i forvejen eksisterende designs til pige kollektionen, som Mette ønskede der skulle være rigtig piget. Hun spurgte om jeg ikke ville designe en karet der skulle limes på en kasse og på den måde fungere som en hylde og det blev til denne:

karetImens jeg tegnede kareten kom jeg til at tænke jeg at det kunne være virkelig sødt at føre den helt ud med et fairytale kollektion, jeg forstillede mig fugle knager hvor man fører tankerne hen til askepot fugle der kommer flyvende med kjolen og heldigvis var Mette helt med på ideen, så det ene design tog det andet og en hel fairytale kollektion er nu skabt.

Jeg har designet kareten, slot skabet med spejl, fugle knagerne Lara Lulu og Lily, stjerneskuds knagen og fuglebur skabet og sammen med de designs der var i forvejen er det nu den perfekte fairytale kollektion. i kan se alle designs på hjemmesiden her eller i online kataloget her

thatsmine_slot_stjernneskud

Fuglene der hedder Lara Lulu og Lily er mine favoritter til pigerne, hver fugl findes i 3 forskellige farver, så der er 9 fugle i alt, jeg synes at det er perfekt man kan mixe og matche <3

fugle_design_thats_mine-01

thatsmine_7thatsmine_fugle2

 

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *