Designer hos That’s Mine #del 1

Jeg har over sommeren fået designet en hel masse produkter til  That’s mine samt givet det en grafisk makeover og jeg er simpelthen så glad for resultatet, så derfor får i lige et par blogindlæg om lidt af de ting jeg fik lavet her i min sommerferie, det hele skulle nå at blive klar til CIFF messen som blev afholdt sidste uge, så jeg var en smule presset og derfor deler jeg også først nu. Jeg vil dele blogindlægget op i 2 dele da det ellers vil blive alt for langt, her i første indlæg vil jeg vise billeder af de nye visitkort og æsker som indgik i den grafiske makeover samt lidt om firmaet og billeder fra messestanden jeg var med til at pynte.

thatsmine_6

That’s Mine er et rimelig nyt brand her i Danmark, bag mærket står Mette Mariager der laver det fineste knager, hylder skabe mm til børneværelset, og alt er håndlavet her i Danmark. That’s mine har kun eksisteret et år men har på det år vokset sig rimelig stor og har idag mere end 100 forhandlere spredt ud over 16 lande. Mette mødte jeg på en messe for et års tid siden, hun var lige startet med at lave sine knager og jeg faldt pladask for dem, hun kendte mig fra instagram og vi har igennem det seneste år skrevet lidt frem og tilbage men jeg har aldrig rigtig haft tid til at hjælpe med noget fordi jeg igennem det sidste år har haft rigtig travlt med freelance opgaver og mit studie, men igen for 5 uger siden spurgte Mette mig om jeg havde tid til at lave et par nye designs til hende, da jeg lige havde fået sommerferie tænkte jeg hvorfor ikke, det ene design tog det andet og vupti fik jeg lavet en hel ny kollektion til dem.

thatsmine_4 kopi

thatsmine_8 kopi

Udover nye designs har jeg også udviklet et varenummer system samt en ordreseddel så hvert design nu har hvert deres nummer så det er let og overskueligt for forhandlere at bestill.

En af de andre ting jeg også stod for var at style til fotografering samt lave grafikken og opsættelse af det nye katalog, og sidst men ikke mindst hjulpet til med pyntning af messestanden, og det hele på i alt 5 uger – det var virkelig en fed oplevelse og meget lærerigt !

thatsmine_7 kopi

thatsmine_8

thatsmine_12 kopi

thatsmine_2 kopi

en uge før messen var der en fotograf ude for at tage billeder og heldigvis var han super hurtig og dygtig så allerede dagen efter kunne jeg gå igang med kataloget, der var virkelig tryk på for der var ikke mange dage tilbage og jeg endte da også med at sidde hele natten for at blive færdig, katalogerne blev trykt på ekspres tid, katalogerne blev bestilt mandag og dagen før messen, tirsdag landede de på kontoret, jeg var godt nok nervøs for fejl farver osv men de er blevet helt perfekte, tiden taget i betragtning selvfølgelig, i kan se en online udgave af kataloget her.

thatsmine_6 kopi

Messestanden endte med at se sådan her ud:

thatsmine_10 kopi

4 comments

 1. Line says:

  Stort tillykke med det nye job. Det må være skønt at have fundet sin ‘rette hylde’ og meget inspirerende at læse om. Jeg kendte ikke til Thats Mine, men det ser virkelig fint ud. Spændende hvad i driver det til – glæder mig til at følge med

 2. Christina says:

  Stort tillykke med jobbet, ja man kan virkelig se du har fundet den rette hylde. Det er nogle super søde designs , jeg nyder at gå ind og se hvad I sysler med og drømmer om at nogle af tingene på et tidpunkt kan komme til at stråle på mine børns værelser. ☺️
  De søde uroer der også var med på messen er det nogle I kommer til at sælge ?
  God weekend
  Mange hilsner fra
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *