Påske Skabeloner og mini gækkebreve – Skabelon

Så bliver påsken skudt igang her på bloggen ! jeg har de sidste par uger klippet klistret en hel del påske pynt både for store, små og fingernemme fingre og jeg glæder mig så meget til at vise det frem !

Det første er et A4 ark fyldt med små fine påske skabeloner lige til at printe, klippe, måske klistre eller sy ? Jeg glæder mig til at se hvad i får kreeret !

I er altid mere end velkommen til at sende mig en mail og vise hvad i får lavet, jeg bliver simpelthen så glad når folk kan bruge det jeg deler her på bloggen.

Jeg har valgt at lave ophæng i stil med de jeg lavede til fastelavn. men istedet for stærke farver, krymmel og glimmer har jeg brugt sarte forårs farver og med dymo detaljer og små mini gækkebreve.

TIP: Efter jeg har klippet gækkebrevene har jeg strøget dem med et helt almindeligt strygejern med bagepapir mellem, så bliver de fine og uden for mange skarpe folder !

Du kan hente påske skabelonerne lige her

påske_pynt_denkreativesky_17
påske_pynt_denkreativesky_3
påske_pynt_denkreativesky_7
påske_pynt_denkreativesky_12

Du kan følge Den Kreative Sky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

 

7 comments

  1. Mie Hansen says:

    Nøj, hvor ser det dog fint ud! Virkeligt fint twist på de klassiske gækkebreve – så kreativt og cute. Dem vil jeg helt sikkert forsøge mig med i den nærmeste fremtid!

  2. Anonym says:

    Tak for skabeloner :-) Har du nogle gode råd til at sy dele sammen? Når jeg forsøger, smutter det tit, sådan at undertråden trækker i det hele og så bliver det skævt – eller afstanden bliver ændret. Hvordan får du det så pænt? Mange hilsner Mia

  3. hej Mia Jeg har aldrig haft problemer med at sy papir sammen. min stingbrede står på ca. 2 – 2,5 og spændingen på 5. jeg tager det første stykke og sætter helt ind til nålen og tager foden ned og begynder bare at sy når det stykke er ved at være færdig tager jeg næste stykke og sætter lige hen foran foden så den selv tager det ind, så plejer afstanden at passe. jeg hverken trækker eller glider stykkerne men holder bare mine fingre løse på hver side af de stykker der skal syes sammen. Håber det giver mening ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *