Fine kreakasse Lagkager – pengegave ide #2

I sidste uge tog Rasmus og jeg en fri dag sammen, bare fordi vi havde lyst og kunne, Vi kastede os over denne måneds kreakasse (fantastisk koncept som jeg har skrevet mere om her og her) Igen var der 4 fine projekter i kassen, men især et projekt måtte vi altså prøve af, der var nemlig en DIY og materialer til man kunne lave en fin lagkage æske. Jeg kom straks til at tænke på den pengegave-gave jeg lavede tidligere på året, som i kan se her og tænker at det kunne være ret sød at putte slikket og pengene ned i, ikke ? Tænker også det kunne være sødt at finde en virkelig lille rund æske, pynte den som lagkage som her og blot ligge en penge-lap i.

Vi havde vi en virkelig hyggelig dag, og både Rasmus og jeg fik kreeret en lagkage æske hver, jeg fik pyntet æsken med en buet kant af karton og konfetti som jeg stansede ud med en hul-dims, Rasmus fik pyntet sin kage med lidt af det der var med i kreakassen og til sidst fandt han på der også skulle rigtig kage krymmel på, en rigtig hyggelig dag, se bare herunder..

(..og nå ja mit kamera er gået i stykker.. øv altså.. jeg hader at shoppe, alt faktisk men især sådan noget som fx. kamera, printer og andre af sådan nogle ting som kræver lidt research eller rent faktisk at teste tingene for at se om kvaliteten nu er okay, så indtil jeg lige får taget mig sammen til at få gjort det, er der her billeder direkte fra telefonen, som altså også er en længere historie at lægge over på computeren, dobbelt øv ! ) men hvis der er nogle der kender til nogle gode kameraer så giv endelig et indput <3

lagkage_kreakassen2

lagkage_kreakassen15

 

lagkage_kreakassen9

lagkage_kreakassen7

lagkage_kreakassen10

 

lagkage_kreakassen5

lagkage_kreakassen11

lagkage_kreakassen3

lagkage_kreakassen17

lagkage_kreakassen13

lagkage_kreakassen14

 

 

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *