Flyvende julegrise -SKABELON

Jeg har lavet små flyvende grise med glimmervinger, og jeg er ret så forelsket i dem. Jeg har vist dem på min instagram for noget tid siden og lovede at få lagt en skabelon op.. så altså bedre sent end aldrig ikke 😉

skabelon_denkreativesky_julegris_1

.. Desværre har december herhjemme været ramt af en dum virus, i skrivende stund ligger jeg her med ørebetændelse og feber og er SÅ træt! for en ting er selv at være syg, en anden ting er også at have syge børn, på skift i 10 dage..  det har virkelig taget meget af min ellers ret høje jule humør og energi, men hey nissen kommer med gaver hver dag, vi har fået bagt pebernødder fået hygget os og bare været sammen og det er jo også det vigtigste, i går fik vi endda sat juletræet ind i stuen.. nu mangler den bare lys og pynt ! men men men.. heldigvis er der stadig en uge til juleaften ! Og hvis jeg ikke når alt juleriet det inden jul er min plan B at lime nogle af ungernes kalenderlåger til igen, også bare vente med jul til januar, de er jo ikke så store endnu så mon ikke den kan gå ? 😉

men.. Julegrisene er nu lavet til en skabelon i kan hente og printe lige her 

De flyvende grise er virkelig lette at lave og kræver faktisk slet ikke en forklaring, der klippes blot ned i slidsen med de stiplede linjer og her sættes vingerne så ned og foldes om på hver side, for at få vingerne til at holde på plads har jeg limet dem ind mod grisen helt inde mod slidsen, og foldet dem lidt ud så de strutter ud. for at grisen hænger lige bør tråden sættes i med en nål så tæt mod slidsen som muligt :)

Jeg håber i får lavet nogle fine julegrise til juletræet, til og fra kort til gaverne eller blot som pynt her og der.

skabelon_denkreativesky_julegris_5

Hvis jeg ikke når flere indlæg inden jul ønskes i alle en glædelig jul, tak fordi i følger med her :)

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

 

3 comments

  1. Tina says:

    Tusind tak fordi du deler! Jeg håber at kunne nå et par grise i år ellers må det blive til næste år. De er virkelig bare så SØDE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *