Dino cupcakes

Sidste uge skulle Rasmus fejres i børnehaven, 4 år ! og han vidste lige præcis hvad han gerne ville have med til at dele ud, farlige dinosaur cupcakes ! Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til, og slet ikke taget i betragtning af at han stadig snakker om de Olaf/snemand cupcakes han havde med sidste år.. SÅ aftenen før havde jeg travlt med at bage, pynte også fik jeg designet nogle cupcakes wrappers jeg kunne printe ud og klistre sammen. Rasmus var lykkelig næste morgen, jeg var med ham i børnehaven for at fejre ham og dino kagerne var en succes, efter kagerne var spist legede alle børnene med papiret og jeg sad bare og nyd at børn er så lette at gøre tilfredse.

Dino cupcakes har jeg lavet efter den samme opskrift som jeg brugte til mine fastelavns cupcakes sidste år (Indlægget kan du finde her) herefter har jeg pyntet med glasur og smarties på toppen.

DINO_CUPCAKE_DENKREATIVESKY_08 kopi

DINO_CUPCAKE_DENKREATIVESKY_7

DINO_CUPCAKE_DENKREATIVESKY_9

DINO_CUPCAKE_DENKREATIVESKY_01

 

DINO_CUPCAKE_DENKREATIVESKY_04


DINO_CUPCAKE_06
Dinosaur cupcake wrappers kommer til salg i min lille biks sammen med et helt dinosaur fest tema inden længe. – man kommer til at kunne købe det som print-selv ark så man selv kan printe til antal gæster man bliver.

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

2 comments

  1. Sarah says:

    Først vil jeg sige tusind tak fordi du deler dine super fine idéer! Jeg er vild med din blog
    Må jeg spørge, hvilket program du laver skabelonerne i? Og printer du dem ud på farvet papir på karton? :)

    • heidikorsgaard says:

      Hej Sarah, Tusind tak fordi du følger med :) – jeg har sat skabelonerne op i adobe illustrator, og jeg har printet dem ud på hvidt papir :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *