Fastelavns inspiration – Skabeloner

Der er blevet efterspurgt om jeg ikke vil lave et blogindlæg med nogle af mine tidligere fastelavns blogindlæg, en lille opsamling, så det er lettere at finde skabeloner mønstre osv. Så jeg har været tilbage i indlæggene og prøvet at finde mine ynglings fastelavns projekter igennem de sidste par år, og lavet links så de er lettere at finde.

Fastelavns skabelonerne har jeg opdelt i 2, Katte skabeloner kan printes her og det øvrige pynt her
Hvis i gerne vil se flere billeder af guirlanderne og krymmelkatten, kan indlægget findes her

fastelavn_denkreativesky_1

De samme skabeloner som til guirlanden har jeg brugt til pynt til fastelavnsriset som jeg elsker at pynte hvert år !

Flere billeder af vores fastelavnsris kan ses her og her

fastelavn_denkreativesky_6

fastelavn_denkreativesky_5
fastelavn_denkreativesky_2

mit ynglings kostume var i 2015 hvor Rasmus var en lille klovn, kostumet består af en langærmet body og strømpebukser som jeg købte mig til, jeg havde syet et par pompomer på maven og syet et par bloomers, og en krave, syvejledning til kraven kan ses her

fastelavn_denkreativesky_3
Rasmus_klovn_1
Det sidste af mine ynglings Fastelavns projekter må være disse cupcakes, hvor jeg har brugt chokolade kringler som masker og jeg fik også lavet små klovne cupcakes, de var et hit, og også noget jeg vil lave igen i år. Flere billeder og opskriften kan findes her

fastelavns_cupcakes_denkreativesky

Hvis i gerne vil se mere har jeg inddelt fastelavn i en kategori for sig selv, i finder de forskellige kategorier og højtider her

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *