Den store pigebog – Giveaway

For noget tid siden kontaktede jeg Sabine Lemire. Sabine er forfatter og har lavet et væld at kreative bøger se bare her, jeg har fulgt Sabines Blog og instagram noget tid og var virkelig nysgerrig efter at se mere. Jeg spurgte om jeg ikke måtte prøve at se en af hendes bøger og skrive om den her på bloggen, for udover at skrive om de ting jeg selv laver, vil jeg også meget gerne dele med jer hvad og hvem jeg bliver inspireret af. Her ser i billeder fra Sabines Instagram (@sabinelemire) et helt vidunderligt kreativt univers som jeg elsker at følge !

Billeder fra @sabinelemire 

Sabine var så sød at sende den store pigebog til mig, ja faktisk ikke kun 1 men 2 stk så jeg har nu også muligheden for at give et eksemplar til en af mine søde læsere, mere om det længere nede i indlægget. Med fulgte også Opgavebogen “Piger” i opgavebogen er der er væld af sjove opgaver der byder på alt lige fra at tegne sine følelser til at designe sin egen t-shirt, jeg er vild med det. Eftersom min datter Silke ikke er stor nok til at kunne få glæde at bogen endnu, bliver der trukket en vinder til opgavebogen også..

Den store pigebog er delt op i flere forskellige afsnit: Veninder, Så er der fest, Mit værelse, Have og blomster, smykker, tegne- og klippe- projekter, håndarbejde, hår, tøj og til sidst er skabelonerne til de forskellige ideer vist.

Der er så mange fine ting i bogen så jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde, men der er masser af søde DIY’s til de fineste ting der omhandler alt lige fra at klippe, klistre, væve, flette, strikke, brodere og med en masse forskellige sjove materialer som pap papir, blomster, pasta, garn, perler, stof og meget meget mere…

Min ynglingsafsnit i bogen er Have og blomster  og afsnittet så er der fest ! Jeg har indsat en hel masse bogmærker, for selv om der ikke er blomster i haven lige nu er der snart ! jeg har også nærmest allerede planlagt Silkes 1 års fødselsdags fest ud fra de lækre opskrifter i bogen og blomster temaet hun har jo fødselsdag i Juli så en have-fest fyldt med blomster og pigede ting vil være på sin plads !

Jeg er helt sikker på Silke og jeg kommer til at tage denne bog frem masser af gange, især når Silke bliver ældre og hun kan lege med..


Jeg kunne næsten ikke vente med at komme igang og for nogle dage siden bød lejligheden sig endelig. Jeg fandt perler, pastaskruer, maling, lim karton og saks frem og bladrede igennem bogen og fik den ene gode ide efter den anden, også en masse ideer som slet ikke var i bogen men bare ud fra de mange smukke billeder, de har jeg skrevet ned i min snart alt for fyldte skitsebog.
Jeg fik bla. lavet en fin kanin, nogle perle fugle, og en pasta sløjfe guirlande, jeg har hængt det hele fint op Over silkes pusleplads, hun nyder altid at have noget nyt at se på, og det gør hendes mor også!

Og nu er det Giveaway tid, skriv en kommentar her under indlægget, så trækker jeg 2 heldige vinder d. 1 marts, 1 vinder af Den store pigebog og en vinder af opgavebogen “piger”.

– Konkurrencen er slut !

151 comments

 1. Gitte says:

  Jeg har bladret i bøgerne ved boghandleren – de er rigtig fine, og der er mange fine ting, som jeg vil gerne vil lave med min datter på fire år (og min søn på syv).

 2. iwj1987 says:

  Den ser spændende ud, så jeg håber den ender hos mig og mine to piger :-)
  Vil du ikke vise, hvordan du har lavet sløjfe-guirlanden & hvordan den er hængt op ved puslepladsen? :-)

 3. Linefugl says:

  Sikke en skøn give-away :-)
  Jeg elsker at være kreativ, og det ville være lækkert med nye ideer. Min datter er desværre blevet teenager og det er slut med at sidde sammen og hygge på den måde. Men jeg er heldig at have nogle veninder som gerne udlåner deres børn.
  linefugl09@gmail.com

 4. Anonym says:

  Åh, det ser så fedt ud, min datter som er i efterbehandling efter en større operation ville sikkert kunne hygge meget sammen med mig og den her bog! Krydser fingre!
  y.grupps(a)gmail.com

 5. Anonym says:

  Åh, begge bøger ville være vidunderlige at sidde sammen med min dejlige niece Karla med. Ægte kvalitetsmoster tid :) Krydsede fingre fra moster Julie.

 6. Anonym says:

  De ser godt nok spændende ud og ja Sabine er meget inspirerende, følger også hendes blog og får mange gode ideer :) Er sikker på min datter på 5 ville elske en af bøgerne og forhåbentlig får moren lov at være med 😉 Mvh May

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *