Søde kanin postkort & Til og fra – kort i samarbejde med Vibe mai – Gratis Print

Instagram er for mig et dejligt sted, et sted hvor jeg “møder” andre kreative folk, et sted hvor jeg bliver inspireret, og et sted som åbner op for hyggelige små samarbejder.

For noget tid siden kom jeg til at tale med Vibe Mai. Vibe Mai er virkelig dygtig, hun hækler de fineste små ting og deler opskrifterne gratis på hendes blog, Hvis i ikke kender Vibe Mai, så  vil jeg anbefaler jer at at kigge forbi hende på instagram profil her, eller hendes blog her.

Hver gang Vibe Mai deler en ny opskrift ærger jeg mig ret meget over at jeg ikke har fået lært at hækle endnu, men heldigvis har hun været så sød at hækle de her kaniner til Rasmus og Silke, og de elsker dem.

Opskriften til kaninerne kan du finde på Vibe Mai’s blog lige her.

Efter et krea byt, besluttede vi os for at lave et samarbejde mellem os. og nu har jeg så tegnet små illustrationer af hendes hæklede kaniner, og sat dem op som til og -fra kort og postkort som i gratis kan printe og bruge når i selv giver en hæklet kanin i gave, eller hvilken som helst anden gave selvfølgelig.

– I kan Printe til og -fra kortene gratis lige her

– Linket til postkortene er længere nede i dette indlæg.

vibemai_denkreativesky_2

Både postkort og Til og fra – kortene er perfekte omkring en gave der indeholder en hæklet kanin, eller ja faktisk til hvilken som helst gave.

vibemai_denkreativesky_4

på arket finder i 6 forskellige til og fra -kort, så der er lidt for enhver smag, der er udover kaninerne også et kort med teksten “A little gift handmade with love” Meget fint til små hjemmelavede gaver.

vibemai_denkreativesky_6

I kan Printe til og -fra kortene gratis lige her

– Efter print er de små cirkler lige til at klippe ud og lave en hul i toppen med en hulklipper. 2 cirker kan klistres sammen så der er print på begge sider, eller man kan skrive til… og fra… eller måske en lille hilsen på bagsiden.

vibemai_denkreativesky_1
Udover til- og fra kortene har jeg også sat postkort med kaninerne op så i kan printe dem gratis. Der er 3 forskellige så der både er lidt til drenge og pige kanin gaverne.

Postkortet med de 2 kaninerne kan findes her

Postkortet med den grå kanin her

og postkortet med den lyserøde kanin her

vibemai_denkreativesky_3
vibemai_denkreativesky_8

vibemai_denkreativesky_5
Jeg håber i får pakket en masse gaver ind, og pyntet dem med de fine kaniner. Del gerne på instagram eller facebook #Denkreativesky

Du kan følge Den Kreative Sky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *