Fastelavnssøndag

Hele sidste uge lagde børnene høje i feber, de var blevet ramt af RS virus, heldigvis begyndte Rasmus at få det bedre fredag, igår var han sig selv igen med krudt i numsen og med sit sædvanlige 2 årige humør.. Så jeg bestemte mig for at han hvis var rask nok til at tage til Fastelavnsfest i dag. Og det gik rigtig godt, han er jo kun 2 år, så det blev ikke til mange bank på tønden, men jeg kunne se at han godt kunne lide at gå rundt og se de større børn slå, og udbrød BUM hver gang en ballon sprang eller de ramte tønden ekstra hårdt.. Silke blev hjemme hos Far og det var bare rigtig hyggeligt kun at lave noget sammen, Rasmus og jeg.
 
Vores Fastelavnsris er pyntet med lidt slik, hjemmelavede Krymmelkatte, cirkelguirlander, og fastelavnspynt klippet ud fra skabelonerne du finder her. De små farverige vindmøller fandt også plads på grenen. Fastelavnsriset har nu stået og pyntet i en uges tid og der bliver ret tomt når den tirsdag bliver taget ned.. Som jeg har fortalt før, elsker jeg fastelavn, og jeg forslår (igen i år) at selve fastelavnsdag som i år falder i morgen, bliver en helligdag (eller vi i hvert fald får fri) og at vi voksne også klæder os ud og får vores egen tønde at banke på.. ! Jeg er også blevet rigtig godt tilfreds med Rasmus’s klovne kostume, han er en virkelig sød en af slagsen ! – Hvad man ikke kan se på billederne her er at han også har sine gule gummistøvler på, der hver har fået en lille rød pompon klistret på snuden, du kan finde en DIY til hvordan du laver pomponer her.

6 comments

  1. Tak Heidi :) Hans dagpleje mor synes godt nok også bare han var så fin da jeg afleverede ham som en lille klovn i dag, de skal slå katten af tønden sammen med alle de andre dagplejer, her i vores lille by :) Og ja forhåbentlig bliver det et langt farvel til alt det influenza… Det er bare slet ikke sjovt !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *