Makaku – En ny Krea shop

Når man finder noget godt, skal man huske at dele og anbefale, så derfor får i lige en hurtig, men varm anbefaling af en ny kreativ webshop som jeg først lige har fået øjnene op for for ganske nylig, nemlig Makaku. kender i dem ?

Jeg kom til at kende til Makaku da jeg blev inviteret til et kreativt blog event for noget tid siden, en virkelig hyggelig dag med 17 andre kreative piger, hvor vi kunne boltre os i et stort udvalg af alle mulige kreasager

040-1

Der var alt lige fra maling, linoleums tryk, flot karton og glimmerkarton samt vaser, æsker, stofposer til at dekorere.. ja alt muligt !

Makaku har både unikke krea sager de selv designer, diy kits, helt almindelige basic krea sager og også kreative ting som man ikke ser så mange steder, som fx de her posca tuscher med glitter.

119

183

Efter kreadagen var jeg allerede ret begejstret og endte da også ugen efter eventet at bestilte en masse som jeg skulle bruge til fastelavn i Go’morgen Danmark (..og lidt til, for jeg var ret bange for pludselig at mangle noget) Allerede dagen efter bestillingen modtog jeg denne her pakke med posten, bla. med posca marker i pastel farver, glimmer ark, glimmer pompomer, karton, glitter piberenser, konfetti, crepepapir, glanspapir, silkepapir, og det fineste metallic og glimmer stryge ark . og en hel masse mere, som jeg vil vise lidt efter lidt som jeg bruger tingene, for selvom jeg fik lavet meget fastelavnspynt er lageret stadig fyldt op. dejligt !

makaku_køb_1

makaku_køb_2

I kan se mere til makaku på deres hjemmeside her (hvor der også er en masse gode kreative inspirations og DIY’s) og på deres instagram profil her eller facebook her

– Billederne fra kreadagen er venligst udlånt af Pernille som blogger på mormedmere.dk og som står bag Makaku (.. og piist.. hvis i ikke kender Pernille kan jeg også klart anbefale hendes blog som er en dejlig blanding af krea, opskrifter og hendes dejlige familie)

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

 

2 comments

  1. Åhh den shop er jeg også vild med. Jeg er især vild med deres egne DIY ideer. Det er skønt at kunne se ideer til projekter, med de ting man kan købe.
    Og hvor bliver man bare inspireret når så mange materialer er samlet ét sted 😀 Det kribler nærmest i fingrene.

    Mvh. Michelle-Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *