Seje Pins og nøgleringe af krympeplast – DIY KIT

OPDATERING : MAKAKU ER DESVÆRRE LUKKET derfor er der ikke mere mulighed for at købe dette DIY KIT :/

Det her projekt  har jeg glædet mig rigtig meget til at kunne dele med jer, jeg har nemlig i samarbejde med den kreative webshop Makaku.dk lavet et DIY kit som nu er klar til salg lige her. Meningen med De her DIY Kits er at jeg udvikler ideerne og evt skabelonerne og herefter pakker makaku alt det man skal bruge til projektet, så man let får alt det man skal bruge i en samlet æske.

Ret smart og en let måde at være kreativ på med børnene i en måske travl hverdag da man ikke skal ud og købe materialerne forskellige steder eller printe skabeloner, man får bare det hele samlet og er straks klar til at gå i gang – i DIY kittet er der udover alle materialerne også en udførlig illustreret guide til hvordan man gør og med tips og trick til at opnå de bedste resultater !

makaku_denkreativesku_pins_diy_kit21

I dette DIY KIT får man alt det man skal bruge for at kunne lave de sejeste Pins som kan sættes på cowboyjakken, rygsækken eller måske penalhuset, i kittet er der også nøgleringe så nøglebundet kan også kan få et pift.

Både Pins og nøgleringe laves af krympeplast som er et virkelig fedt materiale. Jeg ved ikke om i kender krympeplast ? – Krympeplast er plastik ark som er tynde og lige så lette at klippe i som Karton.

Krympeplasten er også en smule gennemsigtigt, så det er simpelthen bare at lægge et af de medfølgende skabelon ark under krympeplasten så kan man let se stregerne igennem og tegne motivet af med den poscha tusch der medfølger.

makaku_denkreativesku_pins_diy_kit3
Når man har tegnet og klippet sit motiv ud og ligger krympeplasten i ovnen krymper motivet sig sammen, for herefter at folde sig ud igen til ca. en tredje del af den oprindelige størrelse og istedet for at være tyndt som karton, bliver det tykt og hårdt så det er umuligt at bøje eller knække.

Mine børn prøvede krympeplasten for første gang under dette projekt og de synes virkelig det var sjovt både at klippe, farvelægge og at sidde og kigge ind i ovnen og se plasten krympe, og de synes bestemt de var ret seje med deres pins på tøjet, og i får altså også lige et par rystende fotoer med, sådan er det nemlig når de fjoller så meget at mor ikke kan lade vær at grine.

makaku_denkreativesku_pins_diy_kit6
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit5
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit25
makaku_denkreativesku_pins_diy_225

Projektet her er et rigtig familie hygge projekt, det er let at gå til og alle kan være med, og jeg har ogå sørget for at tegne skabeloner der henvender sig både til børn, drenge som piger og også til voksne. Man behøver ikke være den store tegner for at lave det, for som sagt er Krympeplasten en smule gennemsigtigt, så det er let at tegne skabelonerne af hvis man ligger et skabelon ark under.

I dette DIY kit får man
– 30 forskellige skabeloner fordelt på 5 ark
– 5 ark Krympeplast
– En sort Poscha Tusch til opstregning
– 18 tuscher til farvelægning
– 10 stk nøgleringe
– 50 stk brochenåle

Herudover er der også en illustreret DIY side med tips og trick til hvordan man gør.

DIY kittet kan købes her

makaku_denkreativesku_pins_diy
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit2
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit1
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit13
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit9
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit8
makaku_denkreativesku_pins_diy_kit20

Jeg håber det er et projekt i vil prøve af at give jer i kast med.

I kan læse mere her

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

4 comments

 1. Anne V says:

  Hej. Jeg har købt sættet, men jeg oplever, at farverne smitter af, selvom krympeplastet har været i ovnen. Putter du noget på for at “lukke” farverne? Vh Anne

  • heidikorsgaard says:

   Hej Anne jeg har ikke selv oplevet at farverne smitter af men har hørt andre også har haft problemet, mit bedste bud er at prøve at spray dem med noget klar lak, eller evt prøv at male med farveblyanter istedet ? Ellers er du velkommen til at kontakte makaku så finder de ud af en løsning <3

 2. Anna says:

  Ihh.. De er fine :)

  Kan du lokkes til at sælge skabelonerne uden alt det andet? Jeg har nemlig allerede tusser osv på lager. 😉
  kh Anna -kæmpe fan af dine fine ting

 3. Anette Lee Hansen says:

  Hej. Tak for at du deler ud af din kreativitet.
  Er det muligt at købe skabelonerne af dig, nu da wekbshoppen er lukket?
  MVh. Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *