isplakat – maleark – Gratis Print

isplakat_denkreativesky
Lige for tiden står den i isens tegn herhjemme, både fordi vi har spist vores maver fulde af is for at fejre alle de dejlige solskinsdage vi har haft den seneste uge, men også fordi at Rasmus og Silke ønsker sig en iskiosk. Ideen til iskiosk på værelset kommer efter at vi har set nybyggerne på TV2 hvor Anna og Todd, som vandt, lavede det fineste børneværelse til deres datter Lily (du kan se værelset på deres blog her) Rasmus elskede værelset og ønsker sig både iskiosken og hus-køjeseng som Lily’s forældre også var så gode at bygge, men vi har lavet en aftale om at vi altså lige starter med iskiosken 😉

Det er første gang vi ser nybyggerne herhjemme, men ikke sidste gang for det var ret hyggeligt og ret inspirerende at se hvordan de forskellige 4 par fik bygget og indrettet hver deres drømmeboliger, vi er i hvert fald godt fyldt op med inspiration til at springe ud i flere projekter herhjemme.. og der er nok at gå igang med.. først starter vi lige med børneværelserne, og den iskiosk, præcis hvordan den skal laves ved jeg ikke helt endnu, men jeg har en ide som jeg glæder mig til at dele her på bloggen når den er færdig, måske som en DIY.. nu må jeg se hvordan den ender.

Første step i vores is-kiosk projekt er at jeg har tegnet en masse is og sat dem sammen til en is plakat, jeg har lavet den som mal-selv plakat så børnene selv kan bestemme hvilke farver isene skal have, også har de noget at give sig til imens jeg får startet på den rigtige iskiosk, jeg har nemlig ret mange projekter for tiden, og iskiosken er derfor et gå fra- og til projekt og sådanne projekter har det har det jo med at tage noget tid, derfor har jeg måske også forstørret den op i A3 så tager det lidt længere tid at farvelægge 😉

Rasmus og Silke er vilde med at male isene som vi farvelægger lidt på hver dag i en stille stund efter dagpleje børnehave og arbejde.

isplakat_denkreativesky_2

Jeg har lavet 2 varianter af isplakaten en med overskriften “min lille is butik” og en med teksten “Vores lille is butik”  og begge i både A4 og A3 størrelse, og det er helt gratis

I finder is plakaten med teksten “min lille is butik”

i A4 størrelse her og i A3 størrelse her

Malearkene med teksten “Vores lille is butik”

A4 størrelse her og A3 størrelse her

TIP: Hvis i gerne vil have at isplakaten skal hænge udenfor, evt ved legehuset kan den lamineres .

silke_tegner_isplakat_2

Jeg vil elske at se jeres is plakater så del meget gerne på Instagram @denkreativesky og i kan følge mit is kiosk projekt under #DenKreativeSkyIsButik

God malelyst

silke_tegner_isplakat
isplakat_denkreativesky_3

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

3 comments

  1. Line says:

    Sikke et sødt ark med is! Længes helt efter sommer nu :-) Af ren nysgerrighed – har du tegnet dem i hånden eller på computer?

    /Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *