Perlemønstre is i samarbejde med Anja Takacs – Giveaway

Herhjemme er både Rasmus og Silke vilde med at lave perler også selvom de ikke er så gamle endnu, vi har fundet en metode hvor de kan lave perler ud fra mønstre uden at tælle sig frem, men så de langsomt lærer at gengive et mønster, metoden skal jeg nok dele med jer en anden dag men idag vil jeg gerne vise jer et hyggeligt lille blog samarbejde jeg har lavet sammen med Anja Takacs, jeg ved ikke om i kender hende ?  Anja laver de sødeste ting og sager i perler og har sit helt eget perle univers hvor hun designer sine egne perlemønstre med søde dyr og fine figurer. Udover at dele gratis opskrifter på hendes blog (som du finder her) har hun også udgivet 3 perle bøger og lavet en perle app.

Anja har lavet de fineste is perlemønstre ud fra nogle af isene fra min mal-selv is plakat (som du kan printe gratis lige her)

Isene er blevet så fine i perle udgave, se bare her

perlemønster_is_denkreativesky_anjatakacs_8

Vi har hængt isene på en snor så de nu fungere som en guirlande som er hængt op på silkes værelse. men det smarte med perler er at de jo også kan hænge ude, så guirlanden vil helt sikkert også gøre sig godt på legehuset.

perlemønster_is_denkreativesky_anjatakacs_3

En anden ting man også kan bruge perle isene til er at gøre dem en del af en isbutik, så kan man bestille isen fra plakaten og børnene kan finde den tilsvarende is og lange over disken, ret sødt.

perlemønster_is_denkreativesky_anjatakacs_5

I kan finde mønstret til is-isbjørnenog den gule is på Anjas blog (her) og resten  i Anja’s perle app der hedder “Det perler” – “Det perler” findes i Store på ipaden eller på telefonen og koster 49 kr, når man først har købt appen er alle mønstre gratis og den bliver løbende opdateret med nye mønstre.

Jeg har fået lov at lave en giveaway hvor man kan vinde en gavekode til hendes app “Det perler” det eneste du skal gøre er at lægge en kommentar herunder i indlægget hvor du svare på hvor mange is der er på min mal-selv is plakat ? 6 – 9 eller 10 ?

Jeg finder en vinder d. 1 juni.

perlemønster_is_denkreativesky_anjatakacs_2

perlemønster_is_denkreativesky_anjatakacs_1

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

26 comments

 1. Sabine Rasmussen says:

  Hvor er det bare de sødeste sommer is.
  Og der er 9 fine sommer is på den gratis print selv plakat.
  Og jeg Elsker Anjas App som jeg allerede har på min telefon. Men hendes nye perle bog er højeste ønske. så håber jeg er heldig og kan dele den med min datter Camilla på 6 år som er lige så vild med perler som jeg er.

 2. Henriette c says:

  Sikke et skønt samarbejde i har lavet der. De is der Og så i perler, suk altså.
  Jeg vil elske at lave flere perler sammen med min 7 årige datter. Krydse, krydse

 3. Lotte says:

  Har allerede printet is-plakaten og har gang i et projekt is-magneter af Krympeplast. Synes det var de fineste is jeg har set. Ville være fantastisk at kunne lave nogle i perler også med mine skønne børn

 4. Anne V says:

  Mine børn – en pige på 9 og en dreng på 6 – og jeg elsker at slappe af med perler eller farveblyanter om eftermiddagen. Præmien ville passe perfekt til os.

  Der er 9 is på den fine plakat.

 5. der er 9 fine is på din plakat :0) guirlanden er så sød! det vil jeg også gerne lave med min datter…. jeg vil gerne vinde den fine præmie :0) knus og hilsen Ulrike :0)

 6. Signe Altofte / SIAL says:

  Der er ni is på den fine plakat, som jeg (selvom jeg nok er lidt for gammel) er super forelsket i

 7. Louise says:

  Der er 9 is på plakaten, som vi snart skal farvelægge herhjemme. Her er det endnu kun moren der elsker perler, men mon ikke det kommer når bettefisen bliver ældre

 8. Lene says:

  Den fineste plakat, allerede printet til børnene.
  Perler er et hit herhjemme, så vi håber vi vinder :).

 9. Ronja Valentin says:

  Hvor er de bare super fine dine is Der er 9 is på din plakat, og hvor ville det være skønt st kunne lave dem med perler – Aya (7 år) og jeg krydser fingre!!

 10. Susan Dalgas says:

  Der er 9 fine is på din is plakat

  De ville være perfekte til min datters Legekøkken – både plakat og perle-is

 11. Mette says:

  De er de sødeste 9 is på plakaten :0)
  Hvor ville det være fint at kunne lave dem til min datters værelse.

  Det vil jeg kunne få timer til at gå, også sammen med min lille niece. Krydser fingre xx

 12. Åh perler er skønne. Jeg husker også, at jeg brugte timer da jeg var barn med at sortere perler og lave perleplader. Jeg synes faktisk stadig dete r hyggeligt, at sidde med de små rørperler og lave fine ting.

  Mvh. Michelle-Marie

 13. Birgitte says:

  Hvor er de bare fine :-) Jeg sidder og søger inspiration til ting, man kan lave med perler sammen med børn. Disse er super gode og anderledes :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *