Design week i Kolding – Workshop

I denne uge er der Design week i Kolding og der sker en hel masse spændene arrangementer rundt omkring i hele byen. bla. kommer der en masse forskellige kreative workshop s som man kan deltage i ganske gratis, der er ikke tilmelding, man møder bare op. På lørdag d 3. Juni kl 11.00-13.00 Holder jeg workshop, Orange gade i Kolding Storcenter, Og i er alle sammen velkommen til at kigge fordi.. Jeg tager en hel masse lyskæder og forskellige materialer med, også skal vi klippe klistre, male og designe vores egne lyskæder.

denkreativesky_lyskæde_voksen

denkreativesky_lyskæde_voksen_7

Jeg har tiltænkt nogle ideer så der både er noget for voksne og børn at give sig til, jeg har bla. de fineste blomsterskabeloner med så man kan klippe en drømmende og smuk blomster guirlande lyskæde, jeg har også stjerne skabeloner mm. Herudover tager jeg også en hel masse papkrus med, af dem kan man lave de fineste lampeskærme til lyskæden.

Til de der måske ikke helt har modet til at kreere en lyskæde har jeg også en stak A3 is-plakater med som man kan hygge sig med at farvelægge.

denkreativesky_lyskæde_børn_1

denkreativesky_lyskæde_børn_3 kopi

Jeg glæder mig så meget og håber i vil kigge forbi.

-Workshoppen er sponsoreret af Kolding kommune

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *