#Giisenvidere

Mødrehjælpen har lige nu gang i en rigtig fin indsamling som har til formål at give udsatte børn en mulighed for at få en oplevelse i sommerferien og mulighed for at føle sig som alle andre børn, OG den følelse er vigtig !

is_denkreativesky_9

 

 

Selv er jeg opvokset i en familie hvor vi ikke kom på sommerferie heller ikke i sommerlande, tivoli eller andet, ikke pga økonomi men pga at min far og min lillebror er psykisk syge og derfor var det bedst at holde sig til de faste rutiner. Jeg kan huske at jeg hvert år på den ene side altid glædede mig til at se mine kammerater og lærerne igen efter sommerferien og komme igang med et nyt skoleår men jeg kan også huske at jeg på den anden side aldrig havde lyst til første skoledag for man skulle jo altid fortælle hvad man havde lavet og alle andre havde altid oplevelset så mange ting, og jeg følte det var alle, alle, undtagen mig, og det var en stor følelse dengang som fyldte alt for meget.

is_denkreativesky_4

Mødrehælpen vil gerne give børn muligheden for at have en fantastisk dag sammen med enten deres mor eller far, og at børnene får gode sommerminder, noget at fortælle om til deres kammerater når de kommer tilbage fra sommerferien, noget de altid vil kunne huske, og det er så fint og så vigtigt ! Jeg vidste med det samme da jeg modtog mailen fra mødrehjælpen at jeg gerne ville hjælpe med at sprede deres budskab, måske også fordi det jo ramte mig helt personligt og fik mig lige tilbage til de følelser jeg havde da jeg var barn.

For at projektet kan lykkedes, og for at kunne give så mange børn som muligt har mødrehjælpen brug for en masse donationer, og jeg håber ved at dele her at flere af jer får øje på kampagnen og vil hjælpe.

Du kan støtte med 50 kr ved at sende “is” i en sms til 1231

Du kan støtte med 150 kr ved at sende “sommer” til 1231

is_denkreativesky_10

og du kan også hjælpe ved at sprede budskabet, at give isen videre, ligesom mig, mødrehjælpen har valgt at Is skal være symbolet for mødrehjælpens sommerhjælp så du kan dele ved at tage et billede af dine børn eller dig selv med en is, eller bare et billede af en is.. eller.. mulighederne er mange, det vigtigste er bare at dele, så folk læser hvordan de kan støtte, ligegyldig hvad du finder på, kan du bruge hashtagget #giisenvidere og være med til at dele hvordan man donere på din istagram profil, din blog eller din facebook, jo flere donationer, jo flere børn kan få et sommerminde sammen med deres mor eller far som de ellers ikke havde fået.

Mig og børnene har idag haft en rigtig god dag med at tage billeder til min lille #giisenvidere “kampagne”. Til billederne har jeg lavet nogle kæmpe store is udfra min isplakat som jo er perfekt til #giisenvidere

 

is_denkreativesky_17

 

is_denkreativesky_11

is_denkreativesky_12

 

is_denkreativesky_7

is_denkreativesky_5

 

is_denkreativesky_3

Isplakaten kan gratis printes her.

I kan læse mere om mødrehjælpens sommerhjælpens her

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *